Η φωτογραφία που “φούντωσε” τις φήμες ότι η Meghan Markle είναι ξανά έγκυος

15:09 22/12/2020 - Πηγή: iPop

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Δούκισσα του Sussex έκανε μια εξομολόγηση μέσα απ’ τους New York Times για το γεγονός ότι μετά τον Archie ήταν έγκυος αλλά απέβαλε. Τώρα, νέα φωτογραφία “φούντωσε” τις φήμες ότι η Meghan Markle είναι

ξανά έγκυος.

Η Δούκισσα και ο Δούκας έκαναν μια δημόσια εμφάνιση, στην οποία η Meghan φοράει ένα μακρύ, κυπαρισσί πουλόβερ. Σύμφωνα με όσα σχολιάζουν οι “ειδήμονες”, απ’ τις εικόνες φαίνεται σαν να είναι κάπως φουσκωμένη η κοιλίτσα της.

Δες τις εικόνες που “φούντωσαν” τις φήμες ότι η Meghan Markle είναι ξανά έγκυος:

 

     View this post on Instagram           

 

A post shared by Meghan & Harry ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily)

Το ζευγάρι σε κάθε του εμφάνιση συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του και σχολιάζεται από media σε όλο τον κόσμο, που περιμένουν τη στιγμή για να δώσουν χώρο σε νέες φήμες. Το εάν αυτή τη φορά οι φήμες έχουν κάποια βάση και η Meghan Markle είναι ξανά έγκυος δεν το ξέρουμε, το σίγουρο είναι ότι ο καιρός θα δείξει.

Πάντως, με δεδομένη την πρόσφατη αποβολή που βίωσε, σίγουρα τόσο η ίδια όσο και ο Πρίγκιπας Harry θα θελήσουν να διαχειριστούν με πολύ μεγάλη προσοχή μια ενδεχόμενη επόμενη εγκυμοσύνη, για να διασφαλίσουν αφενός την ιδιωτικότητά τους και αφετέρου για να μην προβούν σε πρόωρες ανακοινώσεις.

Εμείς τους ευχόμαστε να είναι πάνω απ’ όλα υγιείς και εάν όντως πρόκειται για μια ακόμα εγκυμοσύνη, να πάνε όλα καλά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η φωτογραφία που “φούντωσε” τις φήμες ότι η Meghan Markle είναι ξανά έγκυος εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα