Γνωστή στις αρχές από το Δεκέμβριο η διεύθυνση του Abdeslam;

09:57 25/3/2016 - Πηγή: iPop

Πληροφορίες που μεταδίδει η βελγική Le Soir, κάνουν λόγο ότι η έχει ξεκινήσει από την αρμόδια επιτροπή έρευνα σχετικά με το γεγονός ότι πληροφορίες για το διαμέρισμα του Abdeslam στο Molenbeek περιλαμβάνονταν σε μια έκθεση της αστυνομίας το Δεκέμβριο, η οποία δεν διαβιβάστηκε ποτέ στην αντιτρομοκρατική.

Το όργανο παρακολούθησης της αστυνομίας επιβεβαίωσε απλά την έρευνα για πληροφορίες που δεν είχαν κυκλοφορήσει. Στις 7 Δεκεμβρίου, ένας αστυνομικός του Mechelen σημειώνει στην έκθεση τη διεύθυνση rue des Quatre vents 79, όπου συνελήφθη

αυτό το μήνα ο Salah Abdeslam, ο μόνος ζωντανός ύποπτος των βομβιστικών επιθέσεων του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου. Η έκθεση δεν είχε σταλεί στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη το VRT μετέδιδε ότι ο Salah Abdeslam σχεδίαζε επιθέσεις παρόμοιες με της Πόλης του Φωτός και για τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με το VRT, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Salah Abdeslam, ο Mohamed Belkaïd κι ένας ακόμα τρομοκράτης θα έκαναν επίθεση με καλάσνικοφ, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα ήταν βομβιστές αυτοκτονίας.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι πανομοιότυπο με τις επιθέσεις στο Παρίσι.

The post Γνωστή στις αρχές από το Δεκέμβριο η διεύθυνση του Abdeslam; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα