«Έφυγε» ο κωμικός Garry Shandling

23:45 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο κωμικός, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός Garry Shandling, γνωστός για το “It’s Garry Shandling’s Show” και το “The Larry Sanders Show,” άφησε την τελευταία του πνοή σύμφωνα με την αστυνομία του Los Angeles.

Άγνωστη παραμένη η αιτία του 66χρονου γνωστού Αμερικανου κωμικού, Garry Shandling, . Εκπρόσωπος του LAPD δήλωσε πως δέχθηκαν μία κλήση άμεσης ανάγκης από το σπίτι του Shandling και εξήγησε πως ο κωμικός

μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Shandling υπερφερε από κάποια ασθένεια και πριν λίγες μέρες είχε κάνει retweet μία φωτογραφία του με την Kathy Griffin και τον Bob Odenkirk.

So @GarryShandling & I had to call Saul @mrBobOdenkirk pic.twitter.com/DcLhvfvaJZ

— Kathy Griffin (@kathygriffin) March 21, 2016

Το “The Larry Sanders Show” αποτελούσε έναν από τους πρώτους πυλώνες των original series του HBO και μάζεψε πληθώρα Emmy Awards κατά τα έτη προβολής του από το 1992 μέχρι και το 1998.

Γεννημένος στο Chicago, μεγάλωσε στο Tucson της Arizona και αποφοίτησε από το University of Arizona. Αφού μετακόμισε στο Los Angeles, πούλησε το σενάριο του “Sanford and Son” και έγραψε το σενάριο για το “Welcome Back, Kotter.” Συμπαρουσίασε το “The Tonight Show Starring Johnny Carson” και το 1986, δημιούργησε το sitcom “It’s Garry Shandling’s Show”.

Το NBC το 1993 του προσέφερε $5 million για να αναλάβει το “Late Night” όταν μετακινήθηκε στο CBS o David Letterman, αλλά αρνήθηκε. Επίσης του είχε γίνει πρόταση για το “The Late Late Show” αλλά αρνήθηκε για να κάνει το “Larry Sanders Show”.

Έκανε πέρασμα ή χάρισε την φωνή του σε πολύ γνωστές ταινίες όπως: “Iron Man 2,” “Captain America: The Winter Soldier,” “Dr. Dolittle,” “Zoolander” και “Over the Hedge.”

Ο Shandling δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Photo: Alex J. Berliner/BEI/BEI/Shutterstock

The post «Έφυγε» ο κωμικός Garry Shandling appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα