Για σένανε μπορώ… αλλά τελικά για ποιον μπορείς να κάνεις τα πάντα;

22:02 19/11/2014 - Πηγή: iPop

“Όσο περίεργο και να σου ακούγεται η άποψη μας σήμερα έχει να κάνει με το γνωστό άσμα που λέει : Για σένα μπορώ να βγω γυμνή στους δρόμους! Μην τρομάζεις δε θα χρειαστεί να βγάλεις τα ρούχα σου και να αρχίζεις να τρέχεις αλλά αυτός ο στίχος μπορεί να σε κάνει να απαντήσεις στο μεγάλο ερώτημα: Για ποιους ανθρώπους μπορείς να ξεπεράσεις τα όρια σου και να δώσεις όλο σου το είναι.

Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου για τους οποίους μπορείς να δώσεις πράγματα. Να αφιερώσεις από τα πέντε λεπτά που έχεις ελεύθερα στην καθημερινότητά

σου μέχρι και όλη σου την ζωή χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα και χωρίς φυσικά να το μετανιώσεις.

Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως μετριούνται στα χέρια του ενός μόνο σου χεριού. Αν έχεις κάνει οικογένεια είναι τα παιδιά που γέννησες με πόνο θυσίες αλλά και αγάπη, πολύ αγάπη. Είναι επίσης αυτοί που έφεραν εσένα στον κόσμο. Οι άνθρωποι που ένωσαν τα κορμιά τους και σε μια μαγική στιγμή σε δημιούργησαν, σου έδωσαν την αφορμή να υπάρχεις και έγιναν το στήριγμα σου από την πρώτη και όλα στιγμή της σύλληψής σου. Δύο άτομα που θυσίασαν πράγματα για εσένα, που μόχθησαν για να γίνεις αυτό που σήμερα είσαι και έτσι εσύ οφείλεις να τους πεις αλλά και πάνω απ’όλα να τους δείξεις ότι ναι για αυτούς μπορείς να κάνεις και εσύ από το ποιο απλό μέχρι και ένα μεγάλο θαύμα.

Εκτός, όμως, από την οικογένεια υπάρχουν και άλλοι αυτοί που εσύ τους νιώθεις και σε νιώθουν δικό τους χωρίς να κυλάει στις φλέβες σας το ίδιο αίμα. Είναι τα άτομα που επέλεξες να έχεις στη ζωή σου, οι φίλοι σου ή ακόμα και ο άνθρωπος που ερωτευτήκες και θεωρείς ότι έχεις τόσα κοινά μαζί του που είναι κομμάτι του εαυτού σου.

Αν απαντήσεις στην φράση για ποιους ανθρώπους εσύ μπορείς να κάνεις τα πάντα, τότε είμαστε σίγουροι ότι θα διαχωρίσεις πολλά μέσα σου και τα πολύτιμα λεπτά της ζωής σου αλλά και τις θυσίες σου θα τις σπαταλάς μόνο για αυτούς και όχι για όσους πρέπει απλά να προσπεράσεις.
Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Για σένανε μπορώ… αλλά τελικά για ποιον μπορείς να κάνεις τα πάντα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα