Γι αυτό κάνεις λάθος τα pushups

11:31 11/10/2014 - Πηγή: iPop

Τα pushups είναι από τις πιο κλασικές ασκήσεις που μαθαίνεις να κάνεις μόλις πας στο γυμναστήριο. Επειδή, όμως, είναι τόσο κλασική την κάνεις λάθος! Για την ακρίβεια υπάρχουν κάποια κοινά λάθη κατά την εκτέλεση τους με αποτέλεσα να κάνεις λάθος τα pushups!

Η τεχνική σου είναι εξίσου σημαντική όταν κάνεις pushups όσο και όταν κάνεις άρσεις! Αν θέλεις να αυξήσεις τα οφέλη σου από αυτή την άσκηση πρέπει να βελτιώσεις την τεχνική σου!

Ποια είναι όμως τα λάθη σου;

Επικεντρώνεσαι μόνο στην άνοδο!

Η κίνηση αυτή ονομάζεται κάμψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει

ότι μπορείς να αγνοήσεις τον τρόπο που γίνεται η κάθοδος! Μην αφήσεις την βαρύτητα να σε τραβήξει κάτω γιατί χάνεις την μισή άσκηση!

Τα χέρια σου είναι πολύ ανοικτά

Βάζοντας τα χέρια σου σε πολύ μεγάλη απόσταση το ένα με το άλλο έχεις βρει τον πιο ύπουλο τρόπο για να κλέψεις! Με λίγα λόγια κάνεις λιγότερη δουλειά! Ο λόγος: Μειώνεις την απόσταση από το σώμα σου και το πάτωμα άρα κάνεις μικρότερη κάμψη!

Ταλαντεύεται ο λαιμός σου

Όχι, την ώρα που κάνεις κάμψεις δεν μπορείς να κοιτάς και το γκομενάκι που είναι στα βαράκια παραδίπλα! Ούτε μπορείς να το έχεις ψηλά να βλέπεις ταβάνι! Ο λαιμός πρέπει να είναι σε μία ευθεία με την σπονδυλική σου στήλη! Όσο το κεφάλι σου κάνει βόλτες τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες τραυματισμού!

The post Γι αυτό κάνεις λάθος τα pushups appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα