Ποιες αλλαγές έφερε στο γραφείο η εξέλιξη της τεχνολογίας;

20:30 10/10/2014 - Πηγή: iPop

Αν πας ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο θα καταλάβεις σίγουρα πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου, όπως φυσικά και τη δική μας, η εξέλιξη της τεχνολογίας. Αρχικά, σκέψου, πώς αν δεν είχε κάνει τόσες έρευνες ο άνθρωπος και δεν υπήρχε η εξέλιξη της τεχνολογίας, εμείς δε θα υπήρχαμε! Δε θα μας είχες γνωρίσει και φυσικά η ζωή σου δεν θα είχε νόημα. Εντάξει, είμαστε λίγο ψώνια, αλλά κατά βάθος ξέρεις, πώς έστω στο ότι δε θα μας είχες στη ζωή σου, έχουμε δίκιο!

Πριν από αρκετά χρόνια για να δουλέψεις και αναζητήσεις πληροφορίες ήθελες μια πολυάριθμη συλλογή από εγκυκλοπαίδειες, ένα σταθερό τηλέφωνο (αφού

κινητά δεν υπήρχαν), μολύβια, τετράδια. Χρειαζόσουν αριθμομηχανές για τους υπολογισμούς σου και άλλα πολλά τα οποία καν δε θυμόμαστε.

Έτσι, βρήκαμε για εσένα ένα video που θα σου φέρει στη μνήμη αρκετά αντικείμενα τα οποία μπορεί και να έχεις ξεχάσει και θα σε κάνει να καταλάβεις πόσο άμεσα με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι συνδεδεμένη η ζωή όλων μας. Το παλιό γραφείο με την πάροδο των χρόνων σιγά σιγά αδειάζει και ο χώρος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες μας και με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και ζωής.

Δες και εσύ το video που σου παρουσιάζουμε και περιμένουμε τα σχόλια σου:

The post Ποιες αλλαγές έφερε στο γραφείο η εξέλιξη της τεχνολογίας; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα