Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (11/10/14)

09:32 11/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα σας βοηθάει όσο δεν πάει στον ερωτικό τομέα και σας ανοίγει τις πύλες της γοητείας. Είναι πολύ πιθανόν για τους αδέσμευτους να έχει ωριμάσει η στιγμή για να κάνετε μια εντυπωσιακή κίνηση κατάκτησης ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει από καιρό. Τα μηνύματα είναι καλά και στον εργασιακό χώρο, είναι πιθανό κάποιος μεγαλύτερος ή πιο εδραιωμένος στην ιεραρχία άνθρωπος να έρθει ξαφνικά σε βοήθειά σας.

Ταύρος

Με την αντίθεση Κρόνου – Σελήνης έρχονται στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι σας, τις σχέσεις σας αλλά και νομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε αρκετό άγχος για

κάποιες υποθέσεις που αφορούν κληρονομικά θέματα, αλλά και μια τάση να επιβάλλεται το συναίσθημά σας επάνω στους άλλους με ακραίο και απόλυτο τρόπο. Αν δεν τα καταφέρετε, είστε έτοιμοι να σπάσετε κάποια όρια και να βγείτε έξω από τις σχέσεις σας, κάπως τιμωρητικά. Μην το κάνετε, δεν σας ταιριάζει.

Δίδυμοι

Με την πολύ ευνοϊκή στάση της παντοδύναμης Αφροδίτης από τον φιλικό σας Ζυγό όλα όσα θέλατε για καιρό είναι κυριολεκτικά ένα βήμα μπροστά σας. Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε μια συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι να κινηθείτε συνετά, χωρίς να αφεθείτε στην τάση που έχετε να πειραματίζεστε χωρίς λόγο. Δοκιμάστε να μιλήσετε σε μεγαλύτερους και πιο έμπειρους ανθρώπους για τα σχέδια σας, θα σας βοηθήσουν πολύ.

Καρκίνος

Η αντίθεση του Κρόνου από τον φιλικό σας Σκορπιό με την Σελήνη που είναι κυβερνήτης σας από τον Ταύρο εγείρει πολλά θέματα στο σπίτι σας και στην δουλειά σας. Ευτυχώς η επίδραση της όψης είναι μόνον δύο ημέρες, θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε πολύ πώς θα κινηθείτε με ανώτερούς σας ιεραρχικά ανθρώπους, τους οποίους αυτή τη στιγμή θεωρείτε υπεύθυνους για την οικονομική σας κατάσταση – μην βγάλετε απότομα συμπεράσματα και μην κινηθείτε με οδηγό το συναίσθημα, δεν θα μαζεύονται μετά οι συνέπειες.

Λέων

Η ημέρα σας ευνοεί πολύ, όπως και όλα τα ζώδια της Φωτιάς, με τα οποία μοιράζεστε κοινούς πόθους και στρατηγικές. Άρα είστε σε μια τέλεια στιγμή για να συνεργαστείτε με Κριούς, άλλους Λέοντες και Τοξότες, ενώ έχετε επίσης την ευκαιρία να μοιραστείτε επιδιώξεις με Ζυγούς που φιλοξενούν τον Ήλιο, αλλά και ταύρους. Είναι σημαντικό το ότι έχετε τόσες πολλές επιλογές, γιατί είστε μπροστά σε εξελίξεις επαγγελματικά και θα χρειαστείτε συμμάχους.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής σας σπρώχνει σε ένα νοσταλγικό ταξίδι αισθήσεων και θέλετε να αποδράσετε από την καθημερινότητα, από την άλλη ο Κρόνος αντιτίθεται στις ρομαντικές σας επιδιώξεις και επιδιώκει να σας κάνει να φερθείτε με κάποια σκληρότητα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους που σας αγαπούν και μαλακώστε την επικριτική σας διάθεση, δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα.

Ζυγός

Και αυτή η ημέρα και όλη αυτή η περίοδος θα μπορούσε να αποδειχτεί χρυσορυχείο, και συναισθηματικά και επαγγελματικά. Ο Ζυγός κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στον ορίζοντά μας, αλλά και φιλοξενεί εκτός από τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, σε εκπληκτικές σχέσεις με τον Άρη και τον Δία. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας, δουλέψτε με καλή συνεργασία με άλλους ανθρώπους και θα καταφέρετε πολλά. Ψυχολογικά είστε πολύ δυνατοί, μην αφήσετε στιγμή να πάει χαμένη.

Σκορπιός

Ο Κρόνος από το ζώδιό σας σε αντίθεση με την Σελήνη από τον πολικό σας Ταύρο φέρνει σήμερα στην επιφάνεια ζητήματα υγείας αλλά και προβλήματα επικοινωνίας με το σπίτι σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια τάση σας να τα βάλετε με όλους και με όλα, και ίσως πιο πολύ από όλους με τους γονείς σας και ειδικά με την μητέρα σας, δεν είναι και η πιο σωστή επιλογή, απλά θα χάσετε χρόνο και ενέργεια .

Τοξότης

Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας, τουλάχιστον όσο οι άλλοι πιστεύουν σε εσάς. Είστε σε μια περίεργη κατάσταση, όπου όλοι οι άλλοι έχουν καταλάβει τις δυνατότητές σας και οι μόνοι που αμφιβάλλετε ακόμα και καθυστερείτε έτσι τις επιδιώξεις σας είστε εσείς οι ίδιοι. Ο δρόμος για την επιτυχία και την αναγνώριση περνάει μέσα από την συστηματική δουλειά. Δείτε πόσα έχετε καταφέρει, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να ζεστάνουν την καρδιά σας και πηγαίνετε μπροστά!

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με την Σελήνη από τον φιλικό σας Ταύρο. Δύσκολη ημέρα θα λέγαμε, με πολλή ένταση, που θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την έλλειψη χαράς, ίσως όλα να σας φαίνονται γύρω σας βαριά και μουντά, αλλά είστε εσείς οι ίδιοι που κλείνετε την πόρτα στην αλλαγή και στην διασκέδαση. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο – αντισταθείτε στον Κρόνο που σας σπρώχνει σε μια εργασία χωρίς τέλος και πάρτε το ταίρι σας αγκαλιά, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε.

Υδροχόος

Η έντονη δράση του Ουρανού σας δημιουργεί μια αίσθηση παντοδυναμίας που όμως δεν είναι πραγματική. Δεν είναι κακό να πιστεύετε στον εαυτό σας, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε με άλλους, να δώσετε σημασία στους ανθρώπους που σας αγαπούν και να συνδεθείτε με το περιβάλλον γύρω σας. Γενικά είστε απομονωμένοι, έχετε κλειστεί στο κλουβί του μυαλού σας και δεν έχετε καλή αίσθηση του τι συμβαίνει γύρω σας, οπότε αστοχείτε. Αλλάξτε το αυτό τώρα, είστε έτοιμοι να κάνετε λάθη αν δεν ακούσετε τα μηνύματα απ’ έξω.

Ιχθείς

Η μεγάλη σας συναισθηματική φόρτιση και η δυνατότητά σας να ονειρεύεστε με ανοιχτά τα μάτια μπορεί σήμερα να φανεί ο καλύτερος δρόμος για την επιτυχία! Ίσως κάποιοι άνθρωποι εντυπωσιαστούν από τα οράματα και τα σχέδιά σας. Ή ίσως να γοητευτούν από την ονειροπόλα σας διάθεση και να θελήσουν να σας προσεγγίσουν ερωτικά. Είναι μια όμορφη επίδραση του Ποσειδώνα – αλλά θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια, ακόμα και το όνειρο κάποια στιγμή πρέπει να δίνει την θέση του στην πραγματικότητα, αλλιώς γίνεται παραίσθηση!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (11/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα