Γεμάτες οι παραλίες παρά τον κορονοϊό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | Η απόφαση του Πρωθυπουργού

19:50 14/3/2020 - Πηγή: iPop

Κι ενώ τα κρούσματα σ’ όλη την Ελλάδα αυξάνονται, ο κορονοϊός σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν κρατάει τους πολίτες στα σπίτια τους. 

Μπορεί ο κορονοϊός σε Αθήνα

και Θεσσαλονίκη να συνεχίζει να υπάρχει και τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς σ’ όλη την Ελλάδα, αφού αγγίζουν πλέον τα 228, όμως οι Έλληνες δεν πτοούνται. Τόσο οι παραλίες της Αττικής όσο και η παραλία της Θεσσαλονίκης έχουν γεμίσει με κόσμο, που ψάχνει λύση “διαφυγής” μιας και οι καφετέριες και τα μπαρ έχουν κλείσει.

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει λάβει μία πληθώρα από μέτρα, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, όμως τελικά οι Έλληνες μάλλον δεν πειθαρχούν εντελώς. Συσσωρεύονται στις παραλίες πλέον χάρη και στον καλό καιρό που έχει αυτές τις μέρες.

Να αναφέρουμε, ακόμα, πως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι λίγοι αυτοί που καταφεύγουν ακόμα και στα ελληνικά νησιά για να αποδράσουν με τις Κυκλάδες να έχουν την τιμητική τους. Μπορεί ο κοροναϊός να εξαπλώνεται και στα νησιά να μην υπάρχει αρκετό εξειδικευμένο προσωπικό για να αντιμετωπιστούν πλήρως πιθανά κρούσματα, όμως πολλοί είναι αυτοί που πηγαίνουν στα νησιά με την Πάρο να έχει σχεδόν “βουλιάξει” από τους Αθηναίους και όσους έχουν εξοχικά στο νησί.

Στην Αθήνα, παρά τα αυξανόμενα κρούσματα, τόσο οι νέοι όσο και πολλές οικογένειες συνωστίζονται στις παραλίες, μιας και το θερμόμετρο είναι ανεβασμένο τις τελευταίες μέρες. Στον Αστέρα Βουλιαγμένης, την Ακτή Βουλιαγμένης και στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, χιλιάδες κόσμος συσσωρεύτηκε το πρωί και το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαρτίου.

Στη Θεσσαλονίκη, η όμορφη παραλία της πόλης είναι, επίσης, γεμάτη με αρκετό κόσμο, που εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία, αψηφώντας τα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης και κάνοντας τη σαββατιάτικη βόλτα τους. Ο κόσμος δεν φαίνεται να έχει πανικοβληθεί από την εξάπλωση του κοροναϊού με τους νέους κυρίως να βρίσκουν λύσεις, ώστε να μην μείνουν και για πολύ στο σπίτι.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού

Ο πρωθυπουργός της χώρα Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εντολή να κλείσουν ακόμα και οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα, προκειμένου να ελαττωθεί ο συνωστισμός, βλέποντας και τη σημερινή κατάσταση που επικράτησε.

Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 14, 2020

Οι Ιταλοί βγήκαν στα μπαλκόνια και συγκίνησαν όλο τον κόσμο! 

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: 38 νέα κρούσματα | 228 συνολικά σ’ όλη την Ελλάδα

Photo: iPop.gr

Το άρθρο Γεμάτες οι παραλίες παρά τον κορονοϊό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | Η απόφαση του Πρωθυπουργού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα