Γευστικό ρόφημα με λευκή σοκολάτα!

14:30 5/12/2019 - Πηγή: iPop

Τώρα που η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα, αγαπάμε τα ζεστά ροφήματα! Και αυτή τη φορά δεν θα φτιάξουμε ζεστή σοκολάτα αλλά ζεστό ρόφημα με λευκή σοκολάτα.

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ απλή και μέσα σε μερικά λεπτά θα έχεις το ρόφημα με λευκή σοκολάτα, θα είναι στην κούπα σου και θα μπορείς να την απολαύσεις μπροστά απ’ το τζάκι ή απλά κάτω απ’ τα

σκεπάσματα.

Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πλούσιο, κρεμώδες και βελούδινο ρόφημα που θα το ευχαριστηθείς και θα θέλεις να πιεις και δεύτερη κούπα. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι για δύο άτομα για σένα και την κολλητή σου ή τον καλό σου!

Τι θα χρειαστείς;2 φλιτζάνια γάλα1/4 φλιτζάνι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα113 γραμμάρια λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλιαΣαντιγί, προαιρετικάΠώς θα το φτιάξεις;ΣυνταγήΣε μια μικρή κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε το γάλα και το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα μέχρι να αρχίσουν να σιγοβράζουν και ανακατεύουμε περιστασιακά.Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.Αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη βανίλια. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για λίγο.Ρίχνουμε το ρόφημα μέσα σε δύο κούπες και από πάνω βάζουμε σαντιγί αν επιθυμούμε.

Η συνταγή είναι εξαιρετικά απλή και μπορείς να τη φτιάξεις ανά πάσα στιγμή!

Διαβάστε επίσης:

Ξέρεις τι συμβαίνει όταν καταναλώνεις ζεστά ροφήματα;

Photo: Pexels

Το άρθρο Γευστικό ρόφημα με λευκή σοκολάτα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα