Ποιος γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες»;

12:48 5/12/2019 - Πηγή: iPop

Ένα πρόσωπο έκπληξη μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες και η έκπληξη όλων είναι μεγάλη. Ποιος τραγουδιστής εισβάλλει στη σειρά και ποιος θα είναι ο δικός του ρόλος; Ο Ίαν Στρατής στις Άγριες Μέλισσες… Κι όμως!

Τι θα κάνει ο Ίαν Στρατής στις Άγριες Μέλισσες; Ποιον ρόλο θα υποδυθεί; Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή… Η αποκάλυψη έγινε στο «Πρωινό» και τα στοιχεία θέλουν τον Ίαν να εισβάλλει στη σειρά.  Και την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1

είπε πως είναι αλήθεια! Θα παίξει σε δύο επεισόδια και ο ίδιος νιώθει αρκετά αγχωμένος αλλά και ενθουσιασμένος καθώς είναι η πρώτη φορά που παίζει σε μια σειρά.

Ναι αλήθεια είναι! Θα παίξω στις “Μέλισσες”! Θα κάνω ένα guest για δύο επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε σειρά και είμαι αρκετά αγχωμένος

Και ποιος είναι ο ρόλος που θα υποδυθεί; Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Ίαν Στρατής θα φλερτάρει τη “Δρόσω”, δηλαδή τη Δανάη Μιχαλάκη.

Το τετ α τετ Νικηφόρου-Δρόσως που αναστάτωσε το Twitter

Την ίδια στιγμή όλοι έχουν μείνει κολλημένοι στη σκηνή με τον Νικηφόρο και τη Δρόσω, καθώς οι δύο βρέθηκαν μόνοι στο σπίτι.

Η Δρόσω εμφανίστηκε με τα εσώρουχα και είδε μπροστά της τον Νικηφόρο. Κι αυτή η στιγμή, έφερε τα πάνω κάτω στο Twitter αν σκεφτεί κανείς πως η Δρόσω είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Νικηφόρο και τα spoilers αναφέρουν πως θα μείνει και έγκυος από εκείνον!

Πώς αντέδρασε το Twitter σε αυτή τη σκηνή;

#AgriesMelisses πω… δλδ να γυρίσει η Ασημίνα και να βρει τη Δρόσω να φοράει το νυφικό της και αγκαλιά με τον Νικηφόρο; ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ!!!

— Φουρόγατος (@To_tolino) December 3, 2019

Η Δρόσω γουστάρει τον μέλλοντα σύζυγο της αδερφής της.Τώρα λείπει η Ασημίνα να πάθει λέπρα και να φύγει για Σπιναλόγκα #ΤοΝησι
Vs #AgriesMelisses

— Γλυκιά Αναγκαστικότητα (@thusu91) December 3, 2019

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης:

Το χωριό ζει ακόμα στον απόηχο του γάμου των Σεβαστών, ενώ ο Δούκας δείχνει διστακτικός στην πρόταση γάμου του Κλεομένη προς την Πηνελόπη. Ο Κωνσταντής αρχίζει να πλησιάζει όλο και πιο προκλητικά τη Δρόσω, γεγονός που την τρομάζει. Όταν αργότερα ο Κωνσταντής μαζί με τον Μελέτη, πέσουν πάνω στον Μιλτιάδη, θα καταβάλουν προσπάθειες για να θολώσουν τα νερά της επίθεσης εναντίον του. Η Δρόσω επισκέπτεται την Ασημίνα στο σπίτι των Σεβαστών, κι εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με την ψυχρότητα της Μυρσίνης, αλλά και με τα κρυφά της αισθήματα για τον Νικηφόρο. Η Ελένη κι ο Νέστορας πηγαίνουν στη Λάρισα για να μάθουν από τον δικηγόρο την αλήθεια για την ένσταση. Την ίδια στιγμή, η Ανέτ επισκέπτεται τον συμβολαιογράφο του Δούκα για να ξεσκεπάσει ακόμα μία θαμμένη αλήθεια…

Το άρθρο Ποιος γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες»; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα