Φτιάξε τον υπολογιστή σου σε 107 δευτερόλεπτα!

16:05 10/10/2014 - Πηγή: iPop

Πιστεύεις πως το να «χτίσεις» έναν υπολογιστή χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις, έχει βαθμό δυσκολίας 30 στα 10 και πως σίγουρα δεν μπορείς να το κάνεις; Λάθος! Εμείς θα σου μάθουμε πως να φτιάξεις τον υπολογιστή σου σε 107 δευτερόλεπτα! Και όχι μόνο εσύ αλλά και ένα παιδάκι 7 ετών!

Όχι, όμως, όποιον και όποιον υπολογιστή αλλά τον Kano. Τι είναι το Kano; Πρόκειται για έναν υπολογιστή και ένα coding kit το οποίο είναι σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες. Η σύνδεση του είναι τόσο απλή όσο και να φτιάξεις κάτι με Lego, Raspberry

Pi ισχυρό και είναι άκρως διασκεδαστικό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συνδέσεις, να παίξεις και να γράψεις τον κώδικα! Σου δίνει την δυνατότητα να φτιάξεις έναν υπολογιστή (αυτό θα μπορούσες να το βάλεις και στο βιογραφικό σου.. χωρίς πολλές λεπτομέρειες!), να φτιάξεις παιχνίδια και μουσική αλλά και να δεις watch HD video.

«Το Kano ξεκίνησε μετά από μία πρόκληση ενός 7χρονου» εξηγούν οι κατασκευαστές του στην σελίδα τους στο Kickstarter από όπου και χρηματοδοτήθηκε αυτή η ιδέα! Και η βασική σκέψη ήταν πως όλοι πρέπει να είναι σε θέση να φτιάξουν κάτι τεχνολογικό και όχι μόνο να το αγοράζουν!

Στο kit του Kano θα βρεις:

Οδηγίες χρήσηςKano OS and Levels on 8GB SD cardDIY ηχείοRaspberry Pi Model BKano Combo πληκτρολόγιοCard modsStencilsΑυτοκόλλητα!Καλώδια: HDMI, Mini-USBΠρίζαWiFi powerup Δες πως μπορείς να φτιάξεις έναν υπολογιστή σε 107 δευτερόλεπτα:

The post Φτιάξε τον υπολογιστή σου σε 107 δευτερόλεπτα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα