Φτιάξε κομοδίνο από παλιές βαλίτσες

18:01 7/10/2014 - Πηγή: iPop

Η γιαγιά σου είχε κάτι βαλίτσες που λάτρευε! Και φυσικά, μόλις σου τις έδειξε τις λάτρεψες και εσύ. Ξέρεις είναι εκείνες που βλέπεις ακόμα σε ταινίες παλιάς εποχής και ενθουσιάζεσαι. Επειδή, όμως, με τα χρόνια έχουν φθαρεί εμείς θα σου προτείναμε να μην τις χρησιμοποιείς στα ταξίδια σου αλλά να τις διακοσμήσεις στο σπίτι σου. Μπορείς να φτιάξεις κομοδίνο από παλιές βαλίτσες που θα σου χρησιμεύσουν και ως αποθηκευτικός χώρος αφού μέσα τους μπορείς για παράδειγμα να βάλεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα.

Τι θα χρειαστείς, όμως για το κομοδίνο από παλιές βαλίτσες;Παλιές βαλίτσεςΚαθρέφτη στο μέγεθος
της βαλίτσας ή γυαλίΙμάντεςΣιλικόνηΠώς θα φτιάξεις το κομοδίνο από παλιές βαλίτσες;Αρχικά αποφάσισε αν θα γεμίσεις τις βαλίτσες σου ή όχι. Αν τις γεμίσεις θα πρέπει να βάλεις ιμάντες για να τις κρατάς σταθερές αν δεν τις γεμίσεις μπορείς να τις κολλήσεις μεταξύ τους με σιλικόνη.Βάζεις, λοιπόν, τη μία βαλίτσα πάνω στην άλλη και τις δένεις μεταξύ τους ή τις κολλάς με τη σιλικόνη.Στη συνέχεια τοποθετείς ή κολλάς από πάνω τον καθρέφτη και το κομοδίνο από παλιές βαλίτσες είναι έτοιμο.Συμβουλή!

Μπορείς με τον ίδιο τρόπο να φτιάξεις αντί για κομοδίνο ένα βοηθητικό τραπέζι ή ακόμα και ένα τραπέζι μέσης για το σαλόνι σου.

Tip!

Μην ξεχάσεις να φτιάξεις φυσικά και το κρεβάτι σκύλου που σου προτίναμε τις προάλλες!

Photos: thischarminghome.com

The post Φτιάξε κομοδίνο από παλιές βαλίτσες appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
βαλίτσες κομοδίνο
Τυχαία Θέματα