Ο Έλληνας που διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Jamie Oliver

17:31 7/10/2014 - Πηγή: iPop

Είναι αστέρι στο να φτιάχνει cocktails. Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και ο Jamie Oliver, που άρχισε πριν λίγους μήνες να αναζητά το καλύτερο ανερχόμενο ταλέντο.

Ο Μάριος Ζλατίνης δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό του Jamie Oliver και κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα! Ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές

ξεχώρισε το ταλέντο του. Το αποτέλεσμα ηταν εντυπωσιακό όχι μόνο σε εμφάνιση, αλλά και σε γεύση. Ο νεαρός bartender, όπως δήλωσε στο ipop.gr, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα υλικά του, χρησιμοποίησε ελληνικά προϊόντα, που «απογείωσαν» τα cocktails του.

Το «Run save the Quince», το cocktail που τον έβαλε στην τελική πεντάδα, αποτελείται από ρούμι εμβαπτισμένο με ψητό κυδώνι, λεβάντα, λικέρ ζαμπούκου, στραγγιστό ελληνικό γιαούρτι και ένα σιρόπι που έφτιαξε ο ίδιος από κόκκινο γκρέιπφρουτ.

Το εισιτήριο για τη δεκάδα πήρε με το «Greek Summer Swizzle», ένα cocktail με gin εμβαπτισμένο με κρόκο Κοζάνης, σιρόπι καρπούζι/μέλι, lime χυμό και ξύσμα, ροδόνερο και λικέρ μαστίχα, το οποίο διακοσμείται με ελληνικό βασιλικό, έναν αποξηραμένο αστερία και χειροποίητη γρανίτα ξυλάκι.

Δες το βίντεο με τις δημιουργίες του Μάριου για να καταλάβεις τι εννοούμε.

Εδώ μπορείς να ψηφίσεις κι εσύ τον Μάριο, που -όπως φαίνεται-φλερτάρει με την πρώτη θέση. Κάθε ψήφος μετράει! Με την ψήφο σου μάλιστα, πέρα από το να βοηθήσεις τον Μάριο να κερδίσει, βάζεις υποψηφιότητα και για να κερδίσεις ένα iPad mini.

Η ψηφοφορία θα κλείσει αύριο (8 Οκτωβρίου) στις 15:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 15 Οκτωβρίου. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, κερδίζοντας συνεργασία με το διαδικτυακό κανάλι του Jamie Oliver με θέμα τα cocktails.

The post Ο Έλληνας που διακρίθηκε στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Jamie Oliver appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα