Πως να ζεστάνεις την χθεσινή πίτσα –χωρίς να είναι αηδιαστική!

15:00 7/10/2014 - Πηγή: iPop

Έστω ότι είσαι από αυτή τη μικρή ομάδα ανθρώπων που παραγγέλνουν πίτσα και –Oh my God!- αφήνουν κομμάτια! Έστω, λοιπόν, ότι θέλεις να ζεστάνεις την χθεσινή πίτσα –χωρίς να είναι αηδιαστική! (Μα τώρα σοβαρά πως αφήνεις κομμάτια από την πίτσα;;;;)

Πως θα το κάνεις, όμως, το ζέσταμα χωρίς να γίνει αηδιαστικό το κομμάτι; Σίγουρα όχι με το να το βάλεις στο microwave, όπου θα κρατήσει όλη την υγρασία και η ζύμη θα γίνει σαν να την έχει μασήσει κάποιος,

τα τυριά θα χυθούν σ όλο το πιάτο και η ντομάτα θα βράσει! Ούτε, όμως, ο φούρνος είναι η λύση γιατί το κομμάτι σου δεν θα είναι κρατσανιστό και θα στεγνώσει το τυρί και όλα τα υπόλοιπα toppings. Η λύση είναι μία: Τηγάνι!

Πάρε το αντικολλητικό τηγάνι σου και άστο να κάψει για 2-3 λεπτά και βάλε τα κομμάτια της πίτσας! Μόλις ζεσταθεί και γίνει crispy, βάλε 2-3 σταγόνες νερό, χαμήλωσε τη φωτιά και σκέπασε το τηγάνι μ ένα καπάκι. Άστο γι ένα λεπτό και η πίτσα σου θα είναι έτοιμη!

Extra tip!

Μπορείς να τυλίξεις κάθε κομμάτι με αλουμινόχαρτο και να μην βάλεις νερό! Μ αυτό τον τρόπο θα φυλακίσεις και τα αρώματα και η πίτσα σου θα μυρίζει και φρεσκομαγειρεμένη!

The post Πως να ζεστάνεις την χθεσινή πίτσα –χωρίς να είναι αηδιαστική! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα