Φθινοπωρινά αναγνώσματα απ’ την Key Books: Συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες και 2 βιβλία απ’ τη Ζέτα Δούκα!

11:48 14/10/2021 - Πηγή: iPop

Οι φθινοπωρινές εκδόσεις της Key Books κυκλοφορούν και θα βρείτε βιβλία για όλους! Ιστορίες για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τις αληθινές ιστορίες, για όσους λατρεύουν να εξελίσσονται και να μαθαίνουν αλλά και για τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.

Οι φθινοπωρινές εκδόσεις της Key BooksΜην τα παρατάς!

Μαρία Πολύζου

Η αυτοβιογραφία της Μαρίας Πολύζου είναι η ιστορία μιας γυναίκας που δεν τα παράτησε ποτέ.

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος όλων των εποχών είδε τη σκοτεινή πλευρά της ζωής στα παιδικά της χρόνια όταν

βίωσε την κακοποίηση στον στενό οικογενειακό κύκλο της. Ήταν το ταλέντο της στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων που τη βοήθησε να τρέξει μακριά από το σκοτάδι προς το φως, από τις κοιλάδες στις κορυφές. Ανταποκρίθηκε σε κάθε πρόκληση, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, πέτυχε σπουδαίες νίκες και έγραψε ιστορία, στηριζόμενη αποκλειστικά στις δυνάμεις της. Το 2008 έκανε ακόμα και το αδιανόητο: έγινε η πρώτη γυναίκα που αναβίωσε τον Φειδιππίδειο άθλο, τρέχοντας 524 χμ. από την Αθήνα έως την Σπάρτη και από εκεί στον Μαραθώνα, ξεπερνώντας τα όρια του σώματος και της λογικής. Ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής της, όμως, ήρθε πριν μερικά χρόνια και το όνομά του ήταν καρκίνος. Η Μαρία δεν σταμάτησε ούτε σε αυτό το εμπόδιο. Έκανε χημειοθεραπείες με το χαμόγελο στα χείλη και αθλητικά παπούτσια στα πόδια, έτοιμη να κάνει ένα ακόμα βήμα.

Η ιστορία της Μαρίας Πολύζου θα σας εμπνεύσει να ζείτε με πάθος, να αντιμετωπίζετε με θάρρος κάθε δυσκολία, να ονειρεύεστε το ακατόρθωτο και να μην τα παρατάτε ποτέ.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Η χαρά του δρομέα

Κωνσταντίνος Καρνάζης

Είναι ο πιο φημισμένος δρομέας υπεραποστάσεων της εποχής μας. Έχει τρέξει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να φορέσουν τα αθλητικά τους παπούτσια και να αρχίσουν το τρέξιμο.

Στη Χαρά του Δρομέα βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Καρνάζη όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί: πιο ανθρώπινο, πιο ευάλωτο, μα και πιο δυνατό ψυχικά από ποτέ. Σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες στον κόσμο, στα 100 μίλια των Δυτικών Πολιτειών, καθώς το σώμα του ζητά απεγνωσμένα ξεκούραση, τροφή και νερό, στο μυαλό του δίνει έναν άλλο, εξίσου σκληρό αγώνα, παλεύοντας με τους δαίμονές του. «Αξίζει τόσος πόνος;», «Για πόσο ακόμα θα μπορώ να το κάνω;», «Υπήρξα καλός πατέρας και σύζυγος;». Ο αγώνας τού δίνει όλες τις απαντήσεις και αποκαλύπτει τα ανεκτίμητα δώρα που προσφέρει το τρέξιμο σε κάθε δρομέα, ανεξαρτήτως επιπέδου, από τον αρχάριο μέχρι τον πρωταθλητή.

Για τον Κωνσταντίνο Καρνάζη, δεν έχει σημασία τι πέτυχες χθες, αλλά η ιστορία που γράφεις καθημερινά, με κάθε σου βήμα. Η Χαρά του Δρομέα είναι μια περιπέτεια γεμάτη ενδορφίνες και ταυτόχρονα μια ερωτική επιστολή στο άθλημα από έναν από τους πιο ξακουστούς πρεσβευτές του. Άλλωστε, όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Οι αγώνες τελειώνουν. Το τρέξιμο είναι παντοτινό».

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι συντάκτες του iPop.gr ξεχωρίζουν 12 αγαπημένα τους βιβλία που πρέπει να έχεις στη βιβλιοθήκη σου!

Η φωνή της επιτυχίας

Νίνα Καλούτσα

Η Φωνή της Επιτυχίας -η φωνή δηλαδή που προσελκύει την προσοχή, εμπνέει εμπιστοσύνη, γοητεύει, πείθει, παρακινεί- αποτελεί σημαντικό εφόδιο στις διαπροσωπικές σχέσεις, στο επαγγελματικό και το προσωπικό περιβάλλον, αναδεικνύοντας την αξία του ομιλητή.

Η Νίνα Καλούτσα, ειδικός Φωνής & Δημόσιας Ομιλίας, μέσα από µία πρωτότυπη κοινωνική και ψυχολογική προσέγγιση της φωνής, αποκαλύπτει βήµα βήµα τη Μέθοδό της. Με αναφορές σε πραγματικές ιστορίες μαθητών της, που μεταμόρφωσαν τη φωνή και διεύρυναν τις δεξιότητές τους στην επικοινωνία, και µε πλήθος ασκήσεων, η συγγραφέας μάς οδηγεί να ανακαλύψουμε την αληθινή φωνή µας και να τη χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά στην καθημερινότητά µας.

Στο βιβλίο αυτό:
– Διδάσκεσαι πρακτικούς τρόπους, ώστε να μιλάς µε πειθώ και αυτοπεποίθηση.
– Εκπαιδεύεσαι να διαχειρίζεσαι το άγχος της ομιλίας.
– Μαθαίνεις πώς να προβάλλεις την προσωπικότητά σου µε τη φωνή και την εκφορά του λόγου σου.
– Ανακαλύπτεις πώς μπορείς να μεταμορφώσεις το ηχόχρωμα, την έκταση, τον τόνο και τα άλλα χαρακτηριστικά της φωνής σου.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

ASKGARYVEE

Gary Vaynerchuk

«ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».

O Gary Vaynerchuk, o επιδραστικός και αντισυμβατικός επιχειρηματίας, γνωστός ως Gary Vee, ξέρει πώς να επιτυγχάνει αποτελέσματα, και ταυτόχρονα να το διασκεδάζει. Το #AskGaryVee αποτελεί συλλογή των πιο χρήσιμων απαντήσεων σε ερωτήσεις που του έχει απευθύνει το κοινό της εκπομπής του.

Είτε σχεδιάζετε να ιδρύσετε τη δική σας εταιρεία είτε εργάζεστε στον ψηφιακό κόσμο είτε μόλις πιάσατε δουλειά σε μια συμβατική επιχείρηση είτε ψάχνετε για έμπνευση, το #AskGaryVee είναι ο απαραίτητος οδηγός για να γίνετε μεγάλοι και τρανοί.

«Ποτέ μην αφήνεις τις συνθήκες να καθορίζουν το αποτέλεσμα».

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε εδώ.

H σειρά βιβλίων Έλλα & Άλλυ μιλά για τη δύναμη της φιλίας, τη γυναικεία υποστήριξη και την αποδοχή της διαφορετικότητας.Είσαι φίλη μου

Ζέτα Δούκα

Η Έλλα είναι ένα ντροπαλό κοριτσάκι που δεν χαμογελάει πολύ και δεν έχει κανέναν φίλο. Στο σχολείο, κάθεται μόνη στο θρανίο και στα διαλείμματα δεν παίζει έξω στην αυλή με τα άλλα παιδιά.

Μια μέρα η δασκάλα τούς συστήνει μια καινούργια μαθήτρια, την Άλλυ, που έρχεται από τη μακρινή Αιθιοπία και κάθεται στο ίδιο θρανίο με την Έλλα, ζητώντας της να γίνουν φίλες.

Τι θα κάνει η Έλλα;

Είσαι δυνατή

Ζέτα Δούκα

Η Έλλα και η Άλλυ είναι πλέον αχώριστες φίλες και στο σχολείο περνούν όλη τη μέρα μαζί!

Όταν ο δάσκαλος της γυμναστικής τούς ανακοινώνει ότι θα γίνουν αγώνες ταχύτητας στο σχολείο, η Άλλυ ενθουσιάζεται, αφού της αρέσει πολύ το τρέξιμο.

Κάποια από τα παιδιά, όμως, δεν θέλουν να πάρει μέρος στους αγώνες γιατί τη θεωρούν ξένη.

Τι θα γίνει στο τέλος;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φθινοπωρινά αναγνώσματα απ’ την Key Books: Συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες και 2 βιβλία απ’ τη Ζέτα Δούκα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα