O Bradley Cooper πραγματικά αγνώριστος σαν Leonard Bernstein! Oι πρώτες φωτογραφίες

20:07 30/5/2022 - Πηγή: iPop

Ο Bradley Cooper σκηνοθετεί την ταινία Maestro του Netflix και πρωταγωνιστεί ως Leonard Bernstein δίπλα στην Carey Mulligan!

Ο 47χρονος ηθοποιός γίνεται ο διάσημος μαέστρος και συνθέτης του West Side Story, Leonard Bernstein, για την επερχόμενη ταινία του Maestro, της οποίας το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες

τη Δευτέρα.

Σε μια εικόνα, ο Cooper και η ηθοποιός Mulligan (η οποία υποδύεται τη σύζυγο του Bernstein) χαμογελούν μαζί, ενώ μια άλλη φωτογραφία από τα παρασκήνια δείχνει τον Cooper να καδράρει μια λήψη στο πλατό. Οι φωτογραφίες που πραγματικά σοκάρουν, όμως, με τη μεταμόρφωση είναι εκείνες στις οποίες υποδύεται τον συνθέτη σε μεγαλύτερη ηλικία.

Αυτή είναι η επιστροφή του Cooper στη σκηνοθεσία μετά το ντεμπούτο του με το A Star Is Born του 2018.

Τον Ιανουάριο, ο Cooper, μιλώντας στο Variety, εξήγησε ότι προσωπικά «ήθελα να γίνω μαέστρος από τότε που ήμουν παιδί».

Είχα εμμονή με αυτό, ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη ένα baton όταν ήμουν 8 ετών. Ακούγοντας μουσική, την ερωτεύομαι και μπορώ να γνωρίζω πραγματικά κάθε στιγμή ενός κομματιού, όπως το Opus 35 του Τσαϊκόφσκι. Θα μπορούσα να το κάνω σαν να ξέρω τα πάντα γι’ αυτό χωρίς να μπορώ πραγματικά να μιλήσω τη γλώσσα, προφανώς

«Πάντα ήξερα ότι ο Steven Spielberg ήξερε ότι είχα αυτή την εμμονή με τη διεύθυνση ορχήστρας. Είχε αυτή την ιδέα για τη βιογραφική ταινία και μου μιλούσε για πιθανή υποκριτική σε αυτήν. Αλλά όταν δούλευα στο A Star Is Born, είπα: “Άκου, το μόνο που θέλω να κάνω είναι να γράφω και να σκηνοθετώ ταινίες. Πάντα ένιωθα πως θα μπορούσα να παίξω έναν μαέστρο, αλλά μπορώ να ερευνήσω το υλικό και να δω αν μπορώ να το γράψω και να το σκηνοθετήσω; Θα μου επιτρέψετε να το κάνω αυτό;», είπε στη συνέχεια.

Στο Maestro, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2023, πρωταγωνιστούν επίσης οι Matt Bomer και Maya Hawke. Ο Martin Scorsese και ο Spielberg είναι μεταξύ των παραγωγών.

O Bradley Cooper σαν Leonard Bernstein: View this post on Instagram

A post shared by CineAvatar (@cineavatar)

View this post on Instagram

A post shared by Live For Films (@liveforfilms)

View this post on Instagram

A post shared by CineCatch (@cinecatch)

Bradley Cooper: Μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ο γιος που θα ήθελε η κάθε μαμά να έχει

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Bradley Cooper πραγματικά αγνώριστος σαν Leonard Bernstein! Oι πρώτες φωτογραφίες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα