Φόνος Έλληνα πρέσβη: Πληροφορίες πως η σύντροφος του ήταν παρούσα

19:23 2/1/2017 - Πηγή: iPop

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον φόνο του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, η σύντροφος του την ώρα της δολοφονίας φέρεται να ήταν παρούσα. Μάλιστα, ο εξάδελφος του εραστή της που ήταν και συνεργός στη δολοφονία κατέθεσε, πως τον απείλησε ότι αν μιλήσει θα έχει την τύχη του πρέσβη.

Ο Eduardo Moreira Tedeschi de Melo, ο συνεργός του δράστη της δολοφονίας του Κυριάκου Αμοιρίδη είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης

του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Φλουμινένσε, πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη απείλησε πως θα τον σκοτώσει αν μιλούσε στις αρχές για τη δολοφονία.

Ο συνεργός του παράνομου ζευγαριού επίσης χαρακτήρισε εγκέφαλο του ζευγαριού την γυναίκα και είπε πως του είχε υποσχεθεί 80.000 δολάρια για να τους βοηθήσει.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Βραζιλίας η Φρανσουάζ Αμοιρίδη φέρεται πως ήταν παρούσα στον τόπο του εγκλήματος την ώρα της ανθρωποκτονίας. Οι αστυνομικοί μάλιστα πιστεύουν πως οι δολοφόνοι κλείδωσαν την κόρη του θύματος στο δωμάτιό της για να μην καταλάβει τι συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Έλληνα πρέσβη: Ο αστυνομικός οδηγούσε 24 ώρες για να βρει πού θα ξεφορτωθεί την σορό

The post Φόνος Έλληνα πρέσβη: Πληροφορίες πως η σύντροφος του ήταν παρούσα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα