Τιμητικές διακρίσεις από την Ελισάβετ- Ποιοι θα είναι φέτος οι τυχεροί;

18:52 2/1/2017 - Πηγή: iPop

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται, να βραβεύσει στο πλαίσιο των ετήσιων τιμητικών διακρίσεων που απονέμει το Μπάκιγχαμ, αρκετά πρόσωπα για τη συνεισφορά τους στη βρετανική κοινωνία, τον πολιτισμό αλλά και τις επιχειρήσεις.

Μεταξύ των ατόμων που θα βραβευτούν φέτος, όπως έχει γίνει γνωστό, θα βρίσκονται η Βικτώρια Μπέκαμ, ο Μάρκ Ράιλανς αλλά και η Ναόμι Χάρις.

Γιατί η Ελισάβετ αποφάσισε να βραβεύσει τα συγκεκριμένα άτομα;

Ο θεατρικός σκηνοθέτης, συγγραφέας αλλά και ηθοποιός Μαρκ Ράιλανς έχει κερδίσει το Όσκαρ

Β’ Ανδρικού Ρόλου το 2016 για τη συμμετοχή του στην ταινία «Η Γέφυρα Των Κατασκόπων» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Επίσης, ο ηθοποιός, έχει κερδίσει τρία βραβεία Τόνι, το 2008 για την παράσταση «Boeing-Boeing».

Την ίδια στιγμή, η Βικτόρια Μπέκαμ εκτός από τραγουδίστρια έχει αναγνωριστεί για την κλήση της στις επιχείρησης, αλλά και για τα επιτεύγματά της στο χώρο της μόδας, όπως επίσης και για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει.

Από την πλευρά της η Ναόμι Χάρις διεκδικεί Χρυσή Σφαίρα β’ γυναικείου ρόλου για την ταινία «Moonlight», ενώ παράλληλα θα τιμηθεί και για τις γενικότερες υπηρεσίες της στον κινηματογράφο.

Ποιες άλλες προσωπικότητας θα τιμηθούν;

Ο τραγουδιστής των Kinks, Ρέι Ντέιβις, η ενδυματολόγος Τζένι Μπέβαν, αλλά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Almeida, Ρούπερτ Γκουλντ.

The post Τιμητικές διακρίσεις από την Ελισάβετ- Ποιοι θα είναι φέτος οι τυχεροί; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα