Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο σεκιουριτάς στον ΗΣΑΠ δεν είπε τίποτε ρατσιστικό

07:56 16/2/2016 - Πηγή: iPop

Το δικό του σχόλιο, που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, έκανε μέσω της προσωπικής του σελίδα στο Facebook ο Φαήλος Κρανιδιώτης σχετικά με το ρατσιστικό κρούσμα που σημειώθηκε την Κυριακή σε βαγόνι στην ΗΣΑΠ της Κηφισιάς. Ένας security έδιωξε

από βαγόνι του ΗΣΑΠ έναν Αφρικανό χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία πως η τσάντα η οποία κουβαλούσε ήταν μεγάλη. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επισημαίνει στο post του πως ο σεκιουριτάς δεν είπε τίποτα ρατσιστικό και λειτούργησε βάσει υπουργικής απόφασης.

Δείτε ολόκληρο το post:

«Ο σεκιουριτάς, που λειτούργησε βάσει υπουργικής απόφασης και δεν είπε τίποτε ρατσιστικό, πρέπει να τραβήξει μια ωραία μήνυση και αγωγή στην «προοδευτικια» που τον βιντεοσκοπησε χωρίς την συναίνεση του, καθώς και σε όλα τα βοθροκάναλα που τον συκοφάντησαν και προέβαλαν το παράνομο υλικό, παραβιάζοντας τα δικαιώματα του.

Για να κάνει αυτή τη δουλειά σίγουρα είναι φτωχός άνθρωπος. Θα βγάλει αρκετά χρήματα για να κάνει την ζωή του πιο ανετη και να τον θυμούνται, ιδιαίτερα η μανταμιτσα που βιντεσκοπησε παράνομα κι έκανε τον επιθεωρητή Κλουζώ του «αντιρατσισμού»».

Τι είχε συμβεί στο βαγόνι του ΗΣΑΠ;

Ο άνδρας της υπηρεσίας security κινήθηκε προς τον Αφρικανό μετανάστη και του απαίτησε να εγκαταλείψει αμέσως το βαγόνι. Μάλιστα, αν και το βαγόνι ήταν σχεδόν άδειο του είπε πως η τσάντα του είναι μεγάλη και εμπόδιζε τους υπόλοιπους επιβάτες.

Ο άνδρας security επιχείρησε να βγάλει με το ζόρι τον επιβάτη από το βαγόνι ενώ ο άνδρας από την Αφρική του φώναξε να φέρει την αστυνομία και τόνισε πως: «Οι βαλίτσες μπαίνουν όπου θέλουν και δεν ενοχλούν κανένα».

Μια κοπέλα, η οποία βιντεοσκόπησε το περιστατικό παρενέβη και τελικά ο security αναγκάζεται να φύγει.

Σε ανακοίνωση της για το περιστατικό η ΣΤΑΣΥ ΑΕ καταδίκασε τη συμπεριφορά του υπαλλήλου προς τον Αφρικανό επιβάτη και ζήτησε να γίνει άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου ατόμου από το δίκτυό της.

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Φαήλος Κρανιδιώτης: Ο σεκιουριτάς στον ΗΣΑΠ δεν είπε τίποτε ρατσιστικό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα