«Είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, ποιο το πρόβλημα;» λέει ο αγρότης που έσπασε το περιπολικό (Video)

23:05 15/2/2016 - Πηγή: iPop

O αγρότης που έσπασε το περιπολικό την Παρασκευή (12/2) στο Δαφνί δηλώνει ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής.

«Είμαι πρώτα αγρότης, δεύτερον αγανακτισμένος και θυμωμένος και τρίτον είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής. Και; Πού είναι το πρόβλημα;» δηλώνει ο αγρότης που έσπασε το περιπολικό, Παναγιώτης Πλασσαράς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Είναι

ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και συμφωνώ με αρκετές ιδέες του» συνεχίζει και παραδέχεται πως εκείνος έσπασε το αστυνομικό όχημα και ξεκαθαρίζει πως αν ξαναβρισκόταν σε εκείνη τη θέση θα επαναλάμβανε τις πράξεις του:

«Ναι το έκανα. Το έσπασα. Δεν προτείνω στον κόσμο να κάνει τέτοιες πράξεις. Αγανάκτησα, εξοργίστηκα και ναι το έκανα. Είναι πιθανό εξαιτίας της συμπεριφοράς των ΜΑΤ, αν ξαναβρισκόμουν στην ίδια θέση να το ξαναέκανα» λέει ο 30χρονος από τη Δάφνι Νεμέας.

Εις βάρος του νεαρού αγρότη σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

«Με σύνελαβαν 4 άτομα από την ΚΥΠ. Από την ΚΥΠ εμένα, την επόμενη μέρα. Ακούστηκε ότι κρύφτηκα, διέφυγα…Εμείς δεν κρυβόμαστε, δεν διαφεύγουμε, δεν φοράμε κουκούλες, δεν έχουμε μάθει να φοράμε κουκούλες» είπε και συμπλήρωσε «με πήγαν στα ψηλά της ΓΑΔΑ, ανακρίθηκα από τα παιδιά της ΚΥΠ, έμεινα μέσα το Σάββατο και στη συνέχεια την άλλη μέρα πήγα στον Εισαγγελέα και αφέθηκα ελεύθερος».

Η σχέση του με τον Στάθη Μπουκουρα:

«Ο Στάθης Μπούκουρας είναι ο βουλευτής του νομού μας, τον ακολουθούσαμε σε κάποιες ομιλίες, εκδηλώσεις» δηλώνει ο 30χρονος αγρότης και εξηγεί πως απομακρύνθηκε από το περιβάλλον του βουλευτή πολύ πριν ξεκινήσουν οι διώξεις των Χρυσαυγιτών: «Έφυγα για προσωπικούς μου λόγους δεν είχε ούτε να κάνειμε τον Μπούκουρα, ούτε έχω πολύ προσωπικές σχέσεις με τον Μπούκουρα»

The post «Είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, ποιο το πρόβλημα;» λέει ο αγρότης που έσπασε το περιπολικό (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα