Εξαφάνισε τις γρατζουνιές απ’ την οθόνη του κινητού σου

13:08 28/5/2020 - Πηγή: iPop

Είτε τις προκάλεσαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που επιμένεις να βάζεις στο ίδιο τσεπάκι με το κινητό σου, είτε απλά έπεσε κάτω, οι γρατζουνιές στην οθόνη του κινητού σου είναι κάτι πολύ ενοχλητικό.

Ακόμα κι αν οι γρατζουνιές δεν είναι τόσο έντονες ώστε να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, δεν παύουν να είναι ενοχλητικές. Ευτυχώς για σένα, όμως, υπάρχει τρόπος να τις εξαφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί καν να πας σε κάποιο κατάστημα με service κινητών.

Θα χρειαστείς μερικά υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου και υπομονή!

Προσοχή! Οι παρακάτω λύσεις αφορούν τις ελαφριές γρατζουνιές

κι όχι σπασίματα στην οθόνη του κινητού, είπαμε, δεν είμαστε και μάγοι!

Πριν δοκιμάσεις οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους, βεβαιώσου ότι έχεις απενεργοποιήσει το τηλέφωνό σου κι έχεις καλύψει όλες τις θύρες.

MOMENT EDITORIAL/GETTY IMAGESΠώς θα εξαφανίσεις τις γρατζουνιές στην οθόνη του κινητού σουΟδοντόκρεμαΒάλε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα καθαρό πανάκι.Τρίψε απαλά με κυκλικές κινήσεις την οθόνη του κινητού σου όπου υπάρχει η γρατζουνιά.Πέρνα την οθόνη με ένα νωπό πανάκι για να φύγει η οδοντόκρεμα.Μαγειρική σόδαΑνακάτεψε δύο μέρη μαγειρικής σόδας με ένα μέρος νερό σε ένα μπολ για να δημιουργήσεις μια παχιά πάστα που μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις γρατζουνιές.Άπλωσε την πάστα σε ένα καθαρό, μαλακό πανί και τρίψε απαλά με κυκλικές κινήσεις τα σημεία της οθόνης που έχουν γρατζουνιές.Πέρνα την οθόνη με ένα νωπό πανάκι για να φύγει η σόδα.Ταλκ

Βάλε λίγο νερό μαζί με ταλκ και θα δημιουργηθεί ένα μαγικό μείγμα, που ακολουθώντας τα βήματα της μεθόδου με τη σόδα, θα εξαφανίσει τις μικρές γρατζουνιές απ’ την οθόνη του κινητού σου.

Λάδι

Για μικρές γρατζουνιές, το φυτικό λάδι λειτουργεί ως μια προσωρινή λύση. Μια μικρή σταγόνα πάνω στις γρατσουνιές μπορεί να είναι μια γρήγορη λύση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Μπήκες με το κινητό στη θάλασσα; Να τι πρέπει να κάνεις αμέσως!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Εξαφάνισε τις γρατζουνιές απ’ την οθόνη του κινητού σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα