Έρευνα προσπάθησε να υποστηρίξει ότι οι λεσβιακές σχέσεις εξελίχθηκαν επειδή οι straight άνδρες απολαμβάνουν το θέαμα…

16:14 29/5/2017 - Πηγή: iPop

Ένας επιστήμονας προσπάθησε να προτείνει ότι οι λεσβιακές σχέσεις εξελίχθηκαν επειδή οι straight άνδρες απολαμβάνουν το θέαμα και μπορείτε να μαντέψετε τι συνέβη στη συνέχεια…

Μια νέα μελέτη υποστηρίζει ότι οι λεσβίες εξελίχθηκαν επειδή είναι ένα turn-on για τους άνδρες. Προφανέστατα η gay κοινότητα αρκέστηκε στο να πει ότι απλά …είναι αντίθετη μ’ αυτή την άποψη.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Personality and Individual Differences, προέρχεται από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας στην Κύπρο και χρησιμοποιήθηκε δείγμα 1,509 ετεροφυλόφιλων ατόμων. Εντύπωση προκαλεί ότι στην έρευνα δεν χρησιμοποιήθηκε δείγμα ούτε από έναν ανοικτά gay άνθρωπο!

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι 30% των ανδρών που βρίσκονταν σε μακροχρόνια σχέση θέλουν οι σύντροφοί τους να έχουν κάνει sex με μία γυναίκα. Ενώ μόνο το 7,8% των straight γυναικών δήλωσε το ίδιο για τους συντρόφους τους.

Από αυτό το σημείο, χωρίς να έχει απευθυνθεί ο λόγος σε λεσβίες, οι ερευνητές υποθέτουν ότι η επιθυμία των ανδρών να κοιμούνται με άλλες γυναίκες έχει κάνει τις γυναίκες να προσελκύονται μεταξύ τους.

Η έρευνα, η οποία τελείως εντυπωσιακά έχει γραφτεί το 2017 και όχι το
1817, αναφέρει:

Μια γυναίκα, η οποία οδηγείται από τις σεξουαλικές της επιθυμίες, μπορεί να αναζητήσει σεξουαλική επαφή εκτός της μακροπρόθεσμης στενής σχέσης της.

Όταν η γυναίκα έχει σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα, δεν έχει σεξουαλική επαφή με κάποιον άνδρα, το οποίο μεταφράζεται σε επαφή του ιδίου φύλου, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο παχυσαρκίας.

Αφού η έρυενα δημοσιεύτηκε από το Pink News και το International Business Times η gay κοινότητα ενοχλήθηκε ελαφρώς…

Μιλώντας στο International Business Times, η Diana Fleischman, ψυχολόγος από το πανεπιστήμιο του Portsmouth είπε πως η έρευνα παρουσιάζει την επίδραση της πορνογραφίας στις προτιμήσεις των ανδρών όπως το έχει υποθέσει η πραγματική επιστήμη.

Η μελέτη αγνοεί εντελώς πολλές άλλες πιθανές υποθέσεις και κάνει ισχυρισμούς που πραγματικά δεν υποστηρίζονται από τα στοιχεία που παρέχουν.

Δύο γυναίκες που έχουν σεξουαλική επαφή μ’ έναν άνδρα είναι ένα τόσο κοινό θέμα στην πορνογραφία και νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να αναλύσουμε αυτή τη συγκεκριμένη μεταβλητή. Υπάρχει μια μεγάλη πολιτισμική επίδραση του πορνο γιατί οι άνδρες είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν επαφές μέσω της κλασικής προετοιμασίας, της διέγερσης και της σεξουαλικής διέγερσης. Χρειάζονται μόνο λίγες δοκιμές για να ανάψει ένας άντρας με την οικόνα από ένα κουμπαρά γουρουνάκι ή ένα ρομπότ

The post Έρευνα προσπάθησε να υποστηρίξει ότι οι λεσβιακές σχέσεις εξελίχθηκαν επειδή οι straight άνδρες απολαμβάνουν το θέαμα… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα