Τη μέρα που πέθανε ο μητσοτάκης, ο τράγκας ήταν… κονσέρβα!

15:57 29/5/2017 - Πηγή: Fimotro

Το βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον και το αντιγράφουμε ολόκληρο από το : e-tetradio.gr.

«Θα μπορούσες να το πεις και τραγική ειρωνεία, να μην κάνει εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας την ημέρα που… ο αιώνιος -ραδιοφωνικός- αντίπαλός του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, «έφυγε» από τη ζωή. Βάλαμε λοιπόν σήμερα στα Παραπολιτικά 90.1 να ακούσουμε στις 8 το πρωί τον Γιώργο Τράγκα. Ο Μητσοτάκης

πέθανε λίγες ώρες πιο πριν, ο «Εν Αθήναις» Τράγκας θα τον αποχαιρετούσε με τον πλέον κατάλληλο -όχι επιθετικό- τρόπο. Αλλά η ώρα περνούσε και ο παραγωγός έλεγε άλλα αντ’ άλλων. Τσιμουδιά για το μεγάλο πολιτικό γεγονός της ημέρας. Αντιθέτως ευχόταν υγεία σε όλο τον κόσμο και «καλό καλοκαίρι να έχουμε όλοι μας».

Η εκπομπή ήταν ηχογραφημένη, «κονσέρβα» όπως λέμε. Το κάνει τακτικά πλέον ο Τράγκας, το συνηθίζει πια, οπότε συνέβη και την ημέρα εκείνη που θα έπρεπε να βρίσκεται στα μικρόφωνα. Και έχασε την επικαιρότητα. Μία επικαιρότητα που σε ραδιοφωνικό επίπεδο τον αφορούσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στα αθηναϊκά FM.
Ούτως ή άλλως είναι παράδοξο να παρουσιάζει ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο ηχογραφημένη εκπομπή στο πρωινό του prime time. Οταν τα γεγονότα τρέχουν και ο κόσμος θέλει να ενημερωθεί. Τεράστιο λάθος που πηγαίνει το σταθμό ένα βήμα πίσω. Πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία.
Δεν αποδεικνύεται επιτυχημένη επιλογή για τα Παραπολιτικά 90.1 ο Γιώργος Τράγκας έτσι όπως παρουσιάζεται τουλάχιστον σήμερα. Τους ανακάτεψε (εκεί που έβρισκαν βηματισμό) και δεν τους πρόσφερε τίποτε σε ακροαματικότητες, Μάλλον θα χαίρεται ο Real FM που τον… έχασε. Αφήστε που ξεκίνησε τρίωρη κι έγινε δίωρη η εκπομπή του γιατί και αυτό αποτελούσε μία λανθασμένη επιλογή. Μεγάλο μπέρδεμα ο θείος. Πρέπει να το πάρει αλλιώς»…

Keywords
Τυχαία Θέματα