Πεντάωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ

11:33 29/5/2017 - Πηγή: iPop

Πεντάωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ για σήμερα, Δευτέρα, απ’ τις 11 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα.

Η στάση εργασίας γίνεται προκειμένου να μπορέσουν τα μέλη της ΕΣΗΕΑ

να δώσουν το παρών στη Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017, στις 11 π.μ., στο Ξενοδοχείο “ROYAL OLYMPIC” (Αθανασίου Διάκου 28), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 5ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες)».

Το iPop.gr δεν συμμετέχει στη στάση εργασίας

Το iPop.gr δεν θα συμμετάσχει στη στάση εργασίας που ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ -όπως και τις προηγούμενες φορές- και θα συνεχίσει την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αναγνωστών του.

Οι συνεργάτες του ιστότοπου αποφασίσαμε από κοινού να μην συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση καθώς κανένας από εμάς δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Φυσικά, όλοι μας, στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων που θα απεργήσουν και συμμεριζόμαστε τα αιτήματα τους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή και οι εργαζόμενοι στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης να μπορέσουν να γίνουν μέλη της ΕΣΗΕΑ και να αναγνωριστούν σαν δημοσιογράφοι.

Το καλό θα νικήσει,

Η ομάδα του iPop.gr

The post Πεντάωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα