Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λ. Παπαδήμο | Εξέρχεται από τη ΜΕΘ

14:18 29/5/2017 - Πηγή: iPop

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λ. Παπαδήμο.Παπαδήμο | Εξέρχεται από τη ΜΕΘ. Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εντός της ημέρας εξέρχεται από την εντατική ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και αναμένεται να μετακινηθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Σύμφωνα

με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων.

Τέσσερις μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση ο κ. Παπαδήμος παραμένει για προληπτικούς λόγους νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», φέροντας τραύματα στα πόδια, την κοιλιακή χώρα και τον θώρακα.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα

Την Κυριακή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Λουκά Παπαδήμο στα πλαίσια της οποίας εξέφρασε τη θλίψη αλλά και την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα, και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου εξέδωσε το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Λουκάς Παπαδήμος παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός και με ομαλή εξέλιξη των τραυμάτων.

Θα εξέλθει από την Κλινική Εντατικής Θεραπείας εντός της ημέρας και θα μετακινηθεί στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σε θήκη cd ο εκρηκτικός μηχανισμός

Η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, Σάνα Ίνγκραμ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 αποκάλυψε πως ο εκρηκτικος μηχανισμός βρισκόταν μέσα θήκη CD!

Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι τους είχαν βεβαιώσει ότι ο φάκελος της τρομοκρατικής επίθεσης είχε ελεγχθεί και ότι είχε σταλεί στο σπίτι τους.

Photo:EPA/SIMELA PANTZARTZI

The post Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λ. Παπαδήμο | Εξέρχεται από τη ΜΕΘ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα