Επιδείνωση του καιρού στην Αττική με βροχές και χαλάζι – Πώς θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα

17:58 17/4/2022 - Πηγή: iPop

Ήδη από το Σάββατο 16/04 πυκνά σύννεφα έχουν μαζευτεί στον Αττικό ουρανό και οι βροχοπτώσεις είναι συνεχόμενες. Το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα πλήξει τόσο τα κεντρικά όσο και τα βόρεια της χώρας αναμένεται να διαρκέσει και τα επόμενα 24ωρα.

Συγκεκριμένα, την νέα αυτή επιδείνωση του καιρού χαρακτηρίζουν οι πρόσκαιρες βροχοπτώσεις, η πτώση της θερμοκρασίας αλλά και οι χαλαζοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο Νοτιοδυτικό

Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις έως 6-7 μποφόρ, στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες γενικά διευθύνσεις έως 6-7 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο αρχικά νοτιοανατολικοί έως 8 μποφόρ που μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή 17/04 – Πώς θα λειτουργήσει η αγορά την Μεγάλη Εβδομάδα

Νέο κύμα κακοκαιρίας: Πώς θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η κακοκαρία αναμένεται να συνεχιστεί και τη Μεγάλη Δευτέρα, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει μια μικρή βελτίωση. Ο καιρός τη μεγάλη Τετάρτη θα αρχίσει να βελτιώνεται για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και θα υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας. Τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένονται, ωστόσο, τοπικές βροχές πάλι στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αν κι εφόσον διατηρηθούν περιμένουμε βροχοπτώσεις από την Ήπειρο και τη Θεσσαλία και βορειότερα στη Μακεδονία και τη Θράκη κατά διαστήματα.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα υπάρξουν πολύ μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει, θα φτάνει στους 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, στους 23 με 24 βαθμούς στα υπόλοιπα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και στους 22 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές της χώρας. Τη Μεγάλη Παρασκευή, τουλάχιστον τα περισσότερα προγνωστικά μοντέλα, δείχνουν ο καιρός να είναι βελτιωμένος με 22 και 24 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά ηπειρωτικά τμήματα και γενικότερα ο καιρός φαίνεται να είναι ήπιος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Επιδείνωση του καιρού στην Αττική με βροχές και χαλάζι – Πώς θα είναι ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επιδείνωση, Αττική, – Πώς, Μεγάλη Εβδομάδα,epideinosi, attiki, – pos, megali evdomada