Coachella: To μεγάλο φεστιβάλ μουσικής και μόδας ξεκίνησε! Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν και τα looks που εντυπωσίασαν

12:42 17/4/2022 - Πηγή: iPop

Μετά από μια διετή παύση λόγω πανδημίας, το Coachella, το μουσικό φεστιβάλ με έδρα την Καλιφόρνια που προσελκύει 250.000 θαυμαστές, επέστρεψε αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνοντας μαζί του ζωντανές νέες τάσεις και μια ώθηση για τη βιομηχανία της μόδας. Το Coachella είναι γνωστό τόσο για τα looks του όσο και για τους καλλιτέχνες που φιλοξενεί. Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που είδαμε στο Coachella

μέχρι τώρα.

Τα looks του Coachella που εντυπωσίασαν και δίνουν έμπνευση για την καλοκαιρινή σεζόν

Οι τάσεις για τα υπόλοιπα φεστιβάλ μόδας του έτους υπαγορεύονται συχνά από τα ρούχα που φορούν διασημότητες όπως η Kendall Jenner, η Katy Perry και η Gigi Hadid. Για μάρκες streetwear και ετικέτες fast-fashion, το Coachella είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

View this post on Instagram

A post shared by Gizele Oliveira (@giizeleoliveira)

Τα φεστιβάλ είχαν από καιρό επιρροή στη μόδα, από τότε που το Woodstock ενίσχυσε το hippy chic ως αισθητική το 1969. Με τα χρόνια, οι εικόνες των ravers στα χωράφια και της Kate Moss στο Glastonbury έκαναν τις φόρμες και τις γαλότσες Hunter της μόδας. Πρόσφατα, οι τάσεις των φεστιβάλ περιελάμβαναν πλεκτά και ποδηλατικά σορτς.

Φέτος, είδαμε και πάλι τις αγαπημένες μας καουμπόικες μπότες, παλ και παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του μοβ, αγαπημένα total jean looks αλλά και πιο ιδιαίτερα χειροποίητα σύνολα κεντημένα στο χέρι.

View this post on Instagram

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

View this post on Instagram

A post shared by Maggie (@maggie_mccormack)

View this post on Instagram

A post shared by Stephanie Jakubek (@simplystephjaye)

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Coachella: To μεγάλο φεστιβάλ μουσικής και μόδας ξεκίνησε! Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν και τα looks που εντυπωσίασαν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Coachella,