Επέστρεψαν στην Ελλάδα Stefania και Έλενα Τσαγκρινού- Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τη Eurovision

11:49 24/5/2021 - Πηγή: iPop

Stefania και Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψαν από το Ρότερνταμ στην Αθήνα, έχοντας κατακτήσει τη 10η και τη 16η θέση αντίστοιχα. Ποιες οι πρώτες δηλώσεις μετά τη Eurovision;

Το βράδυ του Σαββάτου 22/5 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του 65ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision με την Ιταλία να κατακτά την πρώτη θέση. Η Stefania εκπροσώπησε την Ελλάδα,

ερμηνεύοντας το κομμάτι «Last Dance» και βρέθηκε στη δέκατη θέση στην τελική κατάταξη, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού με το «El Diablo» κατέκτησε την 16η θέση για την Κύπρο.

Τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στην Ελλάδα, κάνοντας τις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη Eurovision. Τι είπαν;

Η Stefania επέστρεψε στην Ελλάδα και οι ρεπόρτερ ήταν εκεί για να ακούσουν τα πρώτα της λόγια μετά την κατάκτηση της δέκατης θέσης για την Ελλάδα.

Είμαι φαν των Maneskin, μου άρεσε που κέρδισε η Ιταλία. Τι να πω που η Ολλανδία δεν μου έδωσε βαθμούς. Χάρηκα όμως, που το κοινό της Ολλανδίας μου έδωσε 10. Θέλω να αγοράσω σπίτι στο Κολωνάκι γιατί είναι πολύ ωραία εκεί και νομίζω ότι εκεί μένει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η νεαρή τραγουδίστρια εξέφρασε, ακόμα, την επιθυμία της να φάει πίτα με γύρο, αλλά και να κάνει καριέρα στην Ελλάδα, θέλοντας μεταξύ άλλων και να μάθει καλύτερα ελληνικά.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είπε από την πλευρά του «Η Στεφανία νομίζω ότι πρέπει να το ξανακάνει σε 2,3,4 χρόνια. Θα έχει ωριμάσει και θα είναι 100 φορές καλύτερη. Είναι ένα παιδί που εξελίσσεται συνέχεια, είναι τρομερά συγκεντρωμένη σε αυτό που κάνει και έχει τη στόφα ενός μεγάλου καλλιτέχνη».

Όλες οι εμφανίσεις της βραδιάς του τελικού της Eurovision 2021

Και η Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψε στην Ελλάδα με την 16η θέση για την Κύπρο, κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο. Η τραγουδίστρια εξέφρασε τη χαρά της για την υπέροχη εμπειρία που έζησε, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει ξανά στο μέλλον στη Eurovision, αν της κάνουν κάποια καλή πρόταση.

Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία. Δεν φοβάμαι μην ακούσω αρνητικά σχόλια με την επιστροφή μου, ο κόσμος είπε πως αξίζαμε κάτι καλύτερο και μια καλύτερη θέση. Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή. Δεν πειράζει, ήταν μια τέλεια εμπειρία.

Τέλος, είπε ανοιχτά ότι όλοι περίμεναν μια καλύτερη θέση για την Κύπρο, η πρώτη θέση στη σειρά εμφάνισης του τελικού ίσως να της στοίχισε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Επέστρεψαν στην Ελλάδα Stefania και Έλενα Τσαγκρινού- Οι πρώτες τους δηλώσεις μετά τη Eurovision εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα