«Ένιωθα πολύ μόνη»: Παραλίγο οι ταινίες του Harry Potter να έμεναν χωρίς την Ερμιόνη – Όσα αποκάλυψε η Emma Watson

20:00 3/1/2022 - Πηγή: iPop

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τις ταινίες «Harry Potter» χωρίς την μοναδική ερμηνεία της Ερμιόνης από την Emma Watson, όμως, η ίδια αποκάλυψε πως είχε φτάσει στα όριά της και ήθελα να παραιτηθεί από την σειρά (δεν ξέρουμε πως να την ευχαριστήσουμε που δεν το έκανε).

Συγκεκριμένα, η Emma Watson και οι συμπρωταγωνιστές της μίλησαν για τις αγωνίες της και για το άγχος της για τον ρόλο κατά τη

διάρκεια της ειδικής εκπομπής του HBO Max “Harry Potter: Return to Hogwarts”, στην οποία το μεγαλύτερο μέρος του καστ ενώθηκε ξανά για να γιορτάσει την εικοστή επέτειο της σειράς ταινιών.

Γιατί η Emma Watson ήθελε να παραιτηθεί από το Harry Potter;

«Όταν ξεκίνησα, ένα πράγμα για το οποίο μου μίλησαν [ο παραγωγός] και το στούντιο ήταν ότι η Emma δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να επιστρέψει και να κάνει άλλη μία ταινία Harry Potter», δήλωσε ο David Yates, σκηνοθέτης του πέμπτου ταινίας, «Ο Harry Potter και το Τάγμα του το Phoenix», είπε σε μια εισαγωγή.

Emma Watson reveals why she nearly left Harry Potter after The Goblet of Fire: https://t.co/7KdlEowm5A pic.twitter.com/72Uo06LSIC

— GameSpot (@GameSpot) January 2, 2022

«Οι άνθρωποι σίγουρα ξεχνάνε τι μεγάλο όγκο δουλειάς ανέλαβε και πόσο με χάρη το έκανε», είπε ο συμπρωταγωνιστής της  Tom Felton. «Ο Dan [Radcliffe] και ο Rupert [Grint] είχαν ο ένας τον άλλον. Είχα τους φίλους μου, ενώ η Emma όχι μόνο ήταν η μικρότερη, αλλά ήταν και μόνη της».

«Βρήκα στο ημερολόγιο που είχα γράψει κάτι σαν: χμμμ», είπε η Emma Watson. «Μπορούσα να δω ότι, μερικές φορές, ήμουν μόνη», πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι φοβήθηκα. Δεν ξέρω αν αισθανθήκατε ποτέ ότι φτάσατε σε οριακό σημείο και σκεφτήκατε: Αυτό θα είναι κάπως έτσι για πάντα τώρα», είπε η ηθοποιός.

Emma Watson felt the weight of Hermione's arc when she had to juggle school work with the demands of shooting Harry Potter and the Goblet of Fire. "I remember really feeling the pressure of what I was carrying for the first time, like the pressure for the Yule Ball." pic.twitter.com/iygNjhAF9W

Harry Potter Film (@HarryPotterFilm) February 14, 2020

«Θα έλεγα ότι είχα παρόμοια συναισθήματα με την Emma», είπε ο Grint. «Σκεφτόμουν πώς θα ήταν η ζωή αν το έλεγα μια μέρα, αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε πραγματικά για αυτό. Υποθέτω ότι το περνούσαμε με τον δικό μας τρόπο. Ζούσαμε τη στιγμή. Εκείνη την εποχή, δεν μας είχε περάσει από το μυαλό ότι όλοι είχαμε παρόμοια συναισθήματα», πρόσθεσε.

«Δεν μιλήσαμε ποτέ για αυτό στην ταινία, γιατί όλοι ήμασταν απλά παιδιά», είπε ο Radcliffe. «Ως 14χρονο αγόρι, δεν θα γύριζα ποτέ σε ένα άλλο 14χρονο και θα έλεγα: «Γεια, τι κάνεις;» Eίναι όλα καλά;»».

Δες εδώ το trailer του “Harry Potter: Return to Hogwarts“:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Ένιωθα πολύ μόνη»: Παραλίγο οι ταινίες του Harry Potter να έμεναν χωρίς την Ερμιόνη – Όσα αποκάλυψε η Emma Watson εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ένιωθα, Παραλίγο, Harry Potter, Ερμιόνη – Όσα, Emma Watson,eniotha, paraligo, Harry Potter, ermioni – osa, Emma Watson