“Ένιωσα γυμνή για πρώτη φορά”: Η Emily Ratajkowski κατηγορεί τον Robin Thicke για σεξουαλική παρενόχληση

11:24 4/10/2021 - Πηγή: iPop

Η Emily Ratajkowski κατηγόρησε τον τραγουδιστή Robin Thicke ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip του Blurred Lines το 2013. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν πριν από 8 χρόνια και ήταν το τραγούδι που έφερε την Emily στα φώτα της δημοσιότητας.

Το 30χρονο super model, Emily Ratajkowski, ισχυρίζεται ότι ο Robin Thicke της επιτέθηκε σεξουαλικά, πιάνοντάς της το στήθος με τα δυο του χέρια, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τραγουδιού. Το video clip του τραγουδιού περιελάμβανε εκείνη, άλλα δύο μοντέλα, τον Thicke, τον Pharrell Williams και τον ράπερ TI.

Το συγκεκριμένο video clip, με τα ημίγυμνα μοντέλα, καθώς και οι στίχοι του τραγουδιού έχουν τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα και τα αρνητικά σχόλια του κοινού, καθώς έχει κατηγορηθεί πολλαπλές φορές ότι προωθεί και δοξάζει την κουλτούρα του βιασμού.

Σεξουαλική παρενόχληση και παιδί: Όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας γονιός

Η Emily Ratajkowski κατηγορεί τον Robin Thicke για σεξουαλική επίθεση στο βιβλίο της “My Body”:

Η Emily Ratajkowski περιγράφει αναλυτικά εκείνη τη στιγμή στο επερχόμενο βιβλίο της “My Body”, γράφοντας: “Ξαφνικά, από το πουθενά, ένιωσα τα κρύα και ξένα χέρια ενός αγνώστου να αγγίζουν το στήθος μου, από πίσω μου. Ενστικτωδώς απομακρύνθηκα, κοίταξα πίσω και είδα τον Robin Thicke”.

Συνέχισε την εξομολόγησή της λέγοντας: “Χαμογελούσε με ένα πολύ περίεργο χαμόγελο και έκανε ένα βήμα πίσω, τα μάτια του ήταν κρυμμένα πίσω από τα γυαλιά ηλίου του.” Η Ratajkowski αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη κίνηση του Thicke την έκανε να νιώσει “γυμνή για πρώτη φορά”, αλλά ήταν “πολύ απελπισμένη για να αντιδράσει”.

Μην φοβάσαι να μιλήσεις για την σεξουαλική παρενόχληση

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

“Έσπρωξα το πιγούνι μου προς τα εμπρός και ανασήκωσα τους ώμους μου, αποφεύγοντας την οπτική επαφή, νιώθοντας τη θερμότητα της ταπείνωσης να καταλαμβάνει το σώμα μου”, είπε. “Δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε εκείνη τη στιγμή. “Είσαι καλά;” ακούστηκε η φωνή της σκηνοθέτριας Diane Martel, που μου φώναξε”.

Η σκηνοθέτρια του βίντεο, Diane Martel, είπε ότι ήταν μάρτυρας του περιστατικού και “φώναξε” στον Thicke, αμφισβητώντας τη συμπεριφορά του. “Θυμάμαι τη στιγμή που έπιασε το στήθος της. Στεκόταν πίσω της καθώς έκαναν και οι δύο το γύρισμά τους”, είπε στους The Times.

Τόσο η Ratajkowski όσο και η Martel ισχυρίζονται ότι ο Thicke ήταν μεθυσμένος και αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού εκείνη την εποχή.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Martel δήλωσε ότι ο Thicke “ζήτησε συγγνώμη” για τη συμπεριφορά του και επαίνεσε τον επαγγελματισμό της Emily, καθώς συνέχισε το γύρισμα.

Η Ratajkowski είπε ότι οι ενέργειες του Thicke προσβάλλουν κάθε προσπάθεια γυναικείας ενδυνάμωσης. “Δεν είχε καμία πραγματική δύναμη πάνω μου, καθώς ήμουν ένα γυμνό κορίτσι που χόρευε στα γυρίσματα του video clip. Δεν ήμουν τίποτα περισσότερο από ένα μοντέλο που είχε προσβληθεί.”

Για άλλη μια φορά φαίνεται πως οι γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ένα αντικείμενο, με άντρες να τις ακουμπούν όποτε θέλουν, προσβάλοντάς τες. Επειδή η Emily Ratajkowski ή η οποιαδήποτε Emily έτυχε να είναι γυμνή για τις ανάγκες ενός video clip, δε σημαίνει ότι έχει κανείς το δικαίωμα να ακουμπήσει το σώμα τη χωρίς την θέλησή της, γιατί της ανήκει.

Δες εδώ το video clip:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Ένιωσα γυμνή για πρώτη φορά”: Η Emily Ratajkowski κατηγορεί τον Robin Thicke για σεξουαλική παρενόχληση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα