Για πρώτη φορά 3 γυναικεία crews αγωνίζονται στο rally Ιστορικών Αυτοκίνητων Tour du Péloponnèse

19:01 3/10/2021 - Πηγή: iPop

Μία μοναδική εμπειρία θα βιώσουν φέτος, για πρώτη φορά, 3 εξ’ ολοκλήρου γυναικεία πληρώματα (επί συνόλου 80 πληρωμάτων) από την Ελλάδα, την Αγγλία και την Πολωνία, στο Tour du Péloponnèse 2021, που διεξάγεται από 3 έως 9 Οκτωβρίου και πραγματοποιείται στην Πελοπόννησο. Μερικά από τα σπανιότερα κλασικά αυτοκίνητα, όπως Bentley, Ferrari, Porsche και Alfa Romeo,

θα πλημμυρίσουν τις μαγευτικές διαδρομές από την Αρχαία Ολυμπία, τη Μεσσηνία, το Μυστρά ως το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, χαρίζοντας θέαμα και οδηγική απόλαυση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το TRISKELION ιδρύθηκε το 2014, από μία παθιασμένη ομάδα εθελοντών που αγαπούν τα κλασικά αυτοκίνητα και την ιστορία τους και έχει καταφέρει ως σήμερα, μετά από 8 συναπτά έτη, να αποτελεί έναν από τους πλέον ισχυρούς ευρωπαϊκούς διοργανωτές  (motorsport club). Για το 2021, αναμένονται  80 πληρώματα από όλον τον κόσμο για να συμμετάσχουν στο 8ο Tour du Péloponnèse, οι οποίοι, πέρα από  την αγάπη τους για το κλασικό αυτοκίνητο, είναι εν δυνάμει πρεσβευτές της χώρας μας και του τουριστικού μας προϊόντος.

View this post on Instagram

A post shared by TRISKELION (@scuderia_triskelion)

Ένας από τους στόχους της διοργάνωσης είναι η προώθηση και η ενδυνάμωση της συμμετοχής των γυναικείων πληρωμάτων σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη για γυναίκες διοργάνωση, καθώς η αγάπη για τα κλασικά αυτοκίνητα και την περιήγηση δεν έχει περιορισμούς είτε ως προς την ηλικία είτε ως προς το φύλο. Το γυναικείο πλήρωμα που συμμετέχει φέτος από την Ελλάδα απαρτίζει η Μαρία Σατραζέμη και η Σία Ράλλη. 

View this post on Instagram

A post shared by TRISKELION (@scuderia_triskelion)

Το Tour du Péloponnèse πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας, Σπάρτης, Τρίπολης και Ναυπλιέων και τελεί υπό την ευγενική χορηγία της WURTH HELLAS SA.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Για πρώτη φορά 3 γυναικεία crews αγωνίζονται στο rally Ιστορικών Αυτοκίνητων Tour du Péloponnèse εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα