H έγκυος Jennifer Lawrence διαδηλώνει για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

14:54 3/10/2021 - Πηγή: iPop

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Lawrence και η κωμικός Amy Schumer βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν για το δικαίωμα στην άμβλωση. Ο έγκυος ηθοποιός του Hunger Games και το αστέρι της κωμωδίας εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους συμμετέχοντας στην εκδήλωση “Rally for Abortion Justice” το Σάββατο 02/10.

Η Jennifer Lawrence

περιμένει το πρώτο της παιδί! Η πορεία της σχέσης της με τον σύζυγό της που οδήγησε στο ευχάριστο γεγονός

H έγκυος Jennifer Lawrence διαδηλώνει υπέρ της άμβλωσης

Η Jennifer Lawrence αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά αυτό δεν την απέτρεψε από το να συμμετάσχει στην πορεία για τα δικαιώματα των γυναικών. Με την ίδια να είναι έγκυο δίνει ένα ηχηρό μήνυμα πως κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να ορίζει το σώμα της και να κάνει τις δικές της επιλογές.

Φωτογραφίες από το συλλαλητήριο που υποστηρίζεται από το “Planned Parenthood” και το “Women’s March” δημοσιεύτηκαν από τη Schumer στο Instagram της. “Δεν έχω μήτρα και αυτή είναι έγκυος, αλλά είμαστε εδώ”, έγραψε η κωμικός. “Όλοι αξίζουν μια ασφαλή άμβλωση με υποστήριξη, ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό το Σάββατο, διαδηλώνουμε μαζί σε όλη τη χώρα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας”, είχε γράψει σε προηγούμενη ανάρτησή της. Τον περασμένο μήνα, η Schumer αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της μήτρας και της σκωληκοειδούς απόφυση λόγω ενδομητρίωσης.

Περισσότερες από 650 πορείες πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα το Σάββατο καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ετοιμάζεται να εξετάσει μια άλλη περιοριστική απαγόρευση των δικαιωμάτων άμβλωσης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο H έγκυος Jennifer Lawrence διαδηλώνει για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα