Ένα supermarket σε ρυθμούς jingle bells

19:28 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Όσο περνάνε οι μέρες και τα Χριστούγεννα φτάνουν, οι διάφορες εταιρείες με ευφάνταστους τρόπους προσπαθούν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους. Αυτή την σκέψη είχαν και οι ιδιοκτήτες της γερμανικής αλυσίδας supermarket Edeka. Τα Χριστούγεννα όλος ο κόσμος θα πάει στα supermarket για να προμηθευτεί προϊόντα για τις γιορτές. Έτσι λοιπόν, έφτιαξαν μια πολύ ωραία διαφήμιση για να προωθήσουν τα μαγαζιά τους.

Στην

διαφήμιση αυτή δεν χρειάστηκαν ηθοποιούς αλλά χρησιμοποίησαν τους ίδιους τους, τους πελάτες. Για να το πετύχουν αυτό χρησιμοποίησαν 31 κρυφές κάμερες και έβαλαν και τους ταμίες του supermarket στο κόλπο. Όταν οι ανυποψίαστοι πελάτες, πήγαν στο ταμείο για να πληρώσουν, οι ταμίες άρχισαν να «χτυπάνε» ρυθμικά τα προϊόντα. Αρχικά οι πελάτες δεν καταλάβαιναν τι συμβαίνει και τους πήρε λίγη ώρα για να καταλάβουν ότι οι ταμίες με αυτό τον τρόπο έπαιζαν την μελωδία του Jingle bells.

Τα φώτα σε όλο το κατάστημα χαμήλωσαν και ένας τραγουδιστής beatbox πήρε το μικρόφωνο και έδωσε το ρυθμό. Τα φώτα στα ταμεία άρχισαν να αναβοσβήνουν επίσης ρυθμικά, δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Στο τέλος, όλοι οι ταμίες σηκώθηκαν όρθιοι και υποκλίθηκαν στο κοινό τους. Και βέβαια εννοείται και αποθεώθηκαν.

Αλλά μην σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνιά, μπορείς να απολαύσεις το βίντεο:

Το βίντεο με τίτλο «Kassensymphonie», το οποίο μεταφράζεται ως » η συμφωνία της ταμειακής μηχανής», έχει προσελκύσει περίπου 2 εκατομμύρια views στο YouTube και αναρτήθηκε στις 30 Νοεμβρίου. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία φτιάχνει ένα τέτοιο βίντεο. Το προηγούμενο Φεβρουάριο ένα παρόμοιο βίντεο από την συγκεκριμένη εταιρεία μάζεψε 12.000.000 προβολές.

The post Ένα supermarket σε ρυθμούς jingle bells appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα