Ο David Beckham τώρα και σχεδιαστής

16:52 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Ο David Beckham ακολουθεί τα βήματα της συζύγου του Victoria έτσι σε λίγο καιρό θα τον απολαύσουμε και ως σχεδιαστή, αφού ετοιμάζεται να φτιάξει την συλλογή του μαζί με τον Simon Fuller. Η συμφωνία κλείστηκε με την Global Brands που είναι υπεύθυνη για πολλές γνωστές μάρκες, όπως είναι τα Calvin Klein και

τα Tommy Hilfiger.

H Global Brands είχε δείξει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της να δημιουργήσει έναν όμιλο γεμάτο με γνωστές μάρκες και θέλει να συμπεριλάβει σε αυτόν μεγάλους αστέρες του αθλητισμού ή του καλλιτεχνικού κόσμου. Η εταιρία επικαλείται την δύναμη αλλά και την αναγνωρισιμότητα που έχει ο David Beckham καθώς έχει το δικό του κοινό που τον υποστηρίζει. Η νέα, λοιπόν, συλλογή που θα προωθεί αλλά και θα σχεδιαστεί ,μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας από τον David Beckham, θα είναι μια σειρά με αντρικά αθλητικά παπούτσια.

Σημείωση!

Ο Simon Fuller με τον οποίο θα συνεργάζεται ο David Beckham είναι ένας από τους επιχειρηματικούς σύμβουλους της οικογένειας Beckham από τότε που η Victoria ήταν μέλος των Spice Girls.

The post Ο David Beckham τώρα και σχεδιαστής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα