Plisskën Festival 2014 – Winter Edition

18:13 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Μια ξεχωριστή γιορτή, με ένα ιδιαίτερο και σπουδαίο cast, που απλώνεται σε reggae, rock, ambient, dance και ηλεκτρονικές μουσικές από σπουδαίους εκπρόσωπους του κάθε είδους, θα απολαύσουμε την επόμενη Πέμπτη 4/12 στην «Ιερά Οδό», σε ένα φεστιβάλ που πιστοποιεί την ανερχόμενη δυναμική του συμπληρώνοντας τα τέσσερα χρόνια του.

To Plisskën Festival γιορτάζει στις

4 & 5 Δεκεμβρίου 2014 τέσσερα χρόνια απο την ίδρυση του με ένα μοναδικό line-up σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Swans (US)Lee “Scratch” Perry (JM)Simian Mobile Disco (UK)The Bug (UK)Son Lux (US)

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, το Winter Plisskën Festival θα πραγματοποιηθεί στον συναυλιακό χώρο «Ιερά Οδός», με αφορμή τα 4 χρόνια απο την ίδρυση του, με τους πρωτοπόρους της νέας ηλεκτρονικής σκηνής ,Simian Mobile Disco, με το ίσως καλύτερο rock συγκρότημα του πλανήτη Swans, με τον απόλυτο ηγέτη της dub και reggae μουσικής ,Lee “Scratch” Perry, τον πολυσχιδή Βρετανό παραγωγό ,The Bug, συνοδεία του Flowdan καθώς και την ιδιοφυιή ορχηστρική trip-hop του Son Lux.

Το Winter Plisskën Festival 2014 θα ξεκινήσει την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 20:00 μμ στην Αθήνα. Με τα πρώτα εισιτήρια να έχουν πλέον εξαντληθεί, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στη τιμή των 25 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες εμφάνισης των καλλιτεχνών θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τo Plisskën Festival έχει την τιμή να βρίσκεται υποψήφιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα σε διακεκριμένες διοργανώσεις του εξωτερικού, στην κατηγορία Best Indoor Festival των βραβείων του οργανισμού European Festival Awards.

Info!

Ιερά Οδός, Ιερά Οδός 18-20

Μέρα: 4/12

Ώρα: 20.00

Είσοδος € 30 Προπώληση € 25

The post Plisskën Festival 2014 – Winter Edition appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα