Η Cara θα είναι η Supervillain στη νέα ταινία της Warner Bros

15:31 3/12/2014 - Πηγή: iPop

Η νικήτρια του βραβείου Model of the Year των British Fashion Awards, η Cara θα είναι η Supervillain στη νέα ταινία της Warner Bros. Ναι, ναι καλά άκουσες, η Cara Delevingne μάλλον κάνει στροφή στην καριέρα της…

Αφού την είδαμε στην ταινία μικρού μήκους για τον οίκο Chanel,

αφού μάθαμε πως θα παίξει στο prequel της ιστορίας του Πίτερ Παν μαζί με τον Hugh Jackman, την Amanda Seyfried, και τη Rooney Mara, τώρα μαθαίνουμε πως έχει προστεθείς στο cast του Warner Bros” supervillain film, Suicide Squad.

Η Delevingne θα υποδυθεί την κακιά μάγισα Enchantress, και θα βρεθεί δίπλα στον Tom Hardy, την Margot Robbie, τον Will Smith και τον Jared Leto. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2016 και η υπόθεση θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο DC comic-book. Οι ηθοποιοί θα υποδυθούν μια ομάδα αντι-ηρώων που απασχολούνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και αναλαμβάνουν αποστολές με αντάλλαγμα την μείωση των δικών τους ποινών φυλάκισης!

Μέχρι να κυκλοφορήσει αυτή η ταινία, η Delevingne θα έχει εμφανιστεί σε 5 ακόμα ταινίες! Μέσα στο 2015, λοιπόν, θα την θαυμάσουμε στις ταινίες: Tulip Fever, London Fields, Kids In Love, Pan και Paper Towns.

The post Η Cara θα είναι η Supervillain στη νέα ταινία της Warner Bros appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα