Ένα γράμμα για σένα που έχεις σταματήσει να αγαπάς τις τρίχες στο σώμα σου και ντρέπεσαι γι’ αυτές

20:51 1/7/2021 - Πηγή: iPop

Βλέπεις τις τρίχες στο σώμα σου και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πότε θα τις βγάλεις, ενώ συγχρόνως δυσανασχετείς για την ύπαρξή τους και ντρέπεσαι γι’ αυτές.

Νιώθεις άβολα με το να φαίνονται οι τρίχες σε πολλά μέρη του σώματός σου, λες κι είναι ντροπή αν δεν προλάβεις να κάνεις αποτρίχωση και βγεις έξω και φαίνεται η ρίζα της τρίχας στη μασχάλη ή το πόδι. Κι όχι απλά νιώθεις άβολα, αλλά μερικές φορές επιλέγεις και το τι θα φορέσεις με βάση αυτό το κριτήριο, γιατί δεν είχε ραντεβού χθες το κέντρο αισθητικής και δεν είναι εντελώς λείο το δερματάκι σου.

Μισείς τις τρίχες στο

σώμα σου όπως θα έπρεπε να μισείς τους ρατσιστές και όσους κατακρίνουν τις αξύριστες γυναίκες ή τους ξυρισμένους άνδρες. Κάνεις αποτρίχωση σε όσα περισσότερα σημεία του σώματος μπορείς για να νιώθεις έτσι καλύτερα, καις τα μαλλιά σου με την πολλή θερμότητα, το ίσωμα, τα προϊόντα περιποίησης, το συχνό βάψιμο.

Διάσημες που μας έχουν δείξει περήφανες τα αξύριστα σώματά τους

Την ίδια στιγμή, όμως, υπάρχουν άνθρωποι που θα παρακαλούσαν να έχουν όλες αυτές τις τρίχες που εσύ μισείς και απεχθάνεσαι. Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς αισθάνονται οι άνθρωποι που χάνουν τα μαλλιά και τις τρίχες στο σώμα τους επειδή είναι άρρωστοι; Επειδή έχουν καρκίνο… Και εύχονται να είχαν τα προβλήματά σου και να ασχολούνταν με όλες αυτές τις τρίχες σου.

Pexels

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν την επιλογή να τις χάσουν, εσύ όμως την έχεις και το να συμπεριφέρεσαι άσχημα σε κάτι που έχεις εκ φύσεως και που μάλιστα δεν σε κάνει λιγότερο όμορφη θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις. Δεν θέλησαν ποτέ να χάσουν τα μαλλιά τους και τις τρίχες στο σώμα τους και μάλιστα τόσο πολύ όσο εσύ θες. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι έχουν περάσει; Πόσο πολύ έχουν στεναχωρηθεί μεταξύ άλλων και για αυτές τις τρίχες τους; Και σίγουρα τις εκτιμούν πολύ περισσότερο από εσένα.

Πραγματικά δεν είσαι λιγότερο όμορφη, σέξι, θελκτική ή γυναίκα με λίγες τρίχες. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να τις ξεφορτωθείς σκέψου μήπως πληροίς τις προϋποθέσεις και μπορείς να δώσεις τα μαλλιά σου για καλό σκοπό, για όλες αυτές τις γυναίκες που δίνουν τη μάχη τους καθημερινά και θέλουν μερικές από τις τρίχες σου.

Η απόφαση είναι δική σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα γράμμα για σένα που έχεις σταματήσει να αγαπάς τις τρίχες στο σώμα σου και ντρέπεσαι γι’ αυτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα