Αγγελική: Το φινάλε που θα μας καθηλώσει- Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

20:00 1/7/2021 - Πηγή: iPop

1η Ιουλίου και το τελευταίο επεισόδιο Αγγελική έφτασε με τις εξελίξεις να κορυφώνονται και το τέλος να αναμένεται να συγκλονίσει τους τηλεθεατές.

Πολλά spoilers έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το φινάλε, ενώ και ο σεναριογράφος έχει κάνει ορισμένες αποκαλύψεις. Ωστόσο, ο Alpha με ένα tweet του μας προετοίμασε ότι στο φινάλε θα δούμε μια εξέλιξη ανατροπής που δεν έχει κυκλοφορήσει.

Όμως, τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο Αγγελική;

Ο Νικόλας τραυματίζεται

σοβαρά από τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική και παλεύει για τη ζωή του. Η αστυνομία φτάνει στο κτήμα και ο Δημήτρης με την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική πιάνει τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η αντίδραση του την εκπλήσσει.

Όσα είδαμε στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς:

Ο Δημήτρης κυνήγησε την Κατερίνα και τη νάρκωσε, αφού η γυναίκα του έμαθε την αλήθεια. Ο Στέφανος και η Αγγελική τους ακολούθησαν και πήραν την Κατερίνα με τον Δημήτρη να ξεφεύγει από αυτούς. Η Τζένη είπε στον Παύλο ότι τον κατέδωσε στην αστυνομία για τον θάνατο του Σταυριανού με εκείνον να καταλαβαίνει ότι τα έχει χάσει όλα και να τρέχει στην Αθηνά, εκλιπαρώντας για βοήθεια. Η μητέρα του τού τόνισε ότι ο καθένας πλέον είναι μόνος του και έτσι ο Παύλος, συνειδητοποιώντας την κατάσταση, κατέληξε στη Σοφία για μια τελευταία κουβέντα. Ο Στέφανος έμαθε τα πάντα για την Αγγελική, που είναι η Μαργαρίτα, ενώ ο Μιχάλης τα βρήκε με την Κατερίνα. Πόσες ανατροπές αναμένεται να δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Δες το trailer με το φινάλε της Αγγελικής που αναμένεται να μας καθηλώσει:

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της Αγγελικής- Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αγγελική: Το φινάλε που θα μας καθηλώσει- Τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα