Ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο εμπνευσμένο από τον James Bond

10:17 5/2/2021 - Πηγή: iPop

Ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Λονδίνο εμπνευσμένο από τον James Bond, όπου οι θαυμαστές του διάσημου πράκτορα θα ένιωθαν σαν στο σπίτι τους, είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση. Ακολουθούν όσα ξέρουμε γι’ αυτό.

Ονομάζεται Apartment 0.07 και βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, στην περιοχή Mayfair και συγκεκριμένα στον ιστορικό αριθμό 20 της πλατείας Grosvenor. Αυτό το κτίριο σήμερα έχει μετατραπεί σε 37 πολυτελείς κατοικίες, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τα 21.2 εκατομμύρια δολάρια!

Τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα από τους αρχιτέκτονες Squire & Partners και το

γραφείο Finchatton. Αναφορικά με το διαμέρισμα που είναι εμπνευσμένο στον πράκτορα 007, αυτό είναι 3 επιπέδων και 544 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβάνει διπλό γκαράζ στο υπόγειο και ασανσέρ.

Στο πρώτο επίπεδο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και ένα master με walk-in ντουλάπα. Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκεται το σαλόνι και η τραπεζαρία σε έναν ενιαίο χώρο, καθώς και η κουζίνα της κατοικίας. Τέλος, μέσα στο διαμέρισμα συναντάμε και ένα μπαρ από μάρμαρο (για να φτιάχνουν οι ιδιοκτήτες του τα «shaken, not stirred» martini τους), ένα μπιλιάρδο και ένα τραπέζι σκακιού από ξύλο καρυδιάς.

Δες το διαμέρισμα στο Λονδίνο εμπνευσμένο από τον James Bond:©Courtesy of Finchatton©Courtesy of FinchattonΔιάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο εμπνευσμένο από τον James Bond εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα