Μπαλατσινού και Κικίλιας απολαμβάνουν τις διακοπές τους | Photos

15:58 12/8/2019 - Πηγή: iPop

Μπαλατσινού και Κικίλιας απολαμβάνουν τις διακοπές τους, χαλαρώνουν και γεμίζουν τις μπαταρίες τους. Άλλωστε μετά από γάμους κι εκλογές, το είχαν ανάγκη! Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Τζένη Μπαλατσινού στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μπαλατσινού και Κικίλιας βρήκαν λίγο προσωπικό χρόνο και χώρο για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν. Δεν γνωρίζουμε σε ποιο νησί της Ελλάδας

απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, καθώς δεν το έχουν αποκαλύψει, αλλά αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις τους είναι παραμυθένια!

Δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες και Stories στο Instagram απ’ την καθημερινότητά τους και μας δείχνουν πώς περνούν τις διακοπές τους. Η Τζένη απολαμβάνει τη θάλασσα και ο υπουργός δεν χάνει χρόνο και πηγαίνει για τρέξιμο ακόμη και στις διακοπές του καθώς είναι γνωστό πως είναι αθλητικός τύπος και του αρέσει η άσκηση.

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τον σύζυγό της και μια κοινή καλή τους φίλη. Και είναι η πρώτη κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές.

«Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο design. Το ταλέντο είναι πάντα έμφυτο και όχι επίκτητο», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στη λεζάντα της φωτογραφίας λέγοντας πόσο υπέροχα περνά στις διακοπές της.

View this post on Instagram

Great time with friends. Paola Navone’s than life personalities who manage to capture attention in a seemingly effortlessness way. Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο design. Το ταλέντο είναι πάντα έμφυτο και όχι επίκτητο. #paolanavonedesign

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on Aug 11, 2019 at 11:04am PDT

Σε άλλη φωτογραφία, η Τζένη Μπαλατσινού σε χαλαρές στιγμές ατενίζει το… άπειρο και κάποιος τη τραβά φωτογραφία. Αν είναι ο Βασίλης Κικίλιας, συγχαρητήρια για αυτήν την όμορφη φωτογραφία.

View this post on Instagram

… is just outside your #window

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on Aug 10, 2019 at 8:37am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on Aug 12, 2019 at 3:43am PDT

Ο Βασίλης Κικίλιας δεν χάνει την ευκαιρία, όπως αναφέραμε, να πάει για το καθιερωμένο του τρέξιμο για να μπορεί να φάει… και το παγωτάκι του το βράδυ!

«Ο αθλητισμός σε συνδυασμό με καλή διατροφή προλαμβάνει ασθένειες και θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Είναι δε ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε γερά και υγιή παιδιά! Καλημέρα σε όλους», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

View this post on Instagram

Ο αθλητισμός σε συνδυασμό με καλή διατροφή προλαμβάνει ασθένειες και θωρακίζει την άμυνα του οργανισμού. Είναι δε ο καλύτερος τρόπος για να μεγαλώσετε γερά και υγιή παιδιά! Καλημέρα σε όλους ☀️

Keywords
Τυχαία Θέματα