Τουλάχιστον ένα αναισθητικό στη σορό της 36χρονης Ντιάνας

12:36 17/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Αρνείται πως συνάντησε την Ντιάνα το μοιραίο απόγευμα ο 38χρονος αγγειοχειρουργός και υποστηρίζει ότι η επέμβαση δεν έγινε ποτέ. Στους ισχυρισμούς που προβάλλει στην προσφυγή του μεταξύ άλλων αρνείται ότι χορήγησε ο ίδιος αναισθητικό στην 36χρονη. «Από κανένα αποδεικτικό στοιχείο αποδείχθηκε ότι εγώ χορήγησα αναισθητικό φάρμακο στην θανούσα και αν ο θάνατός της προκλήθηκε από το αναισθητικό αυτό».

Ωστόσο οι μαρτυρίες θέλουν την Ντιάνα και στην πρώτη επέμβαση που είχε κάνει με τον συγκεκριμένο

αγγειοχειρουργό να είχε χρησιμοποιηθεί νάρκωση, κάτι που δεν είθισται σε τέτοιες επεμβάσεις. Μάλιστα ο ίδιος μέσα από συνομιλία του στο facebook με το θύμα, που αποκαλύπτει το protothema.gr την είχε ενημερώσει ότι «εμείς το κάνουμε με προνάρκωση και μέθη».

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις προκύπτει ότι στην άτυχη Ντιάνα χορηγήθηκε τουλάχιστον ένα αναισθητικό.

Η δικηγόρος του συζύγου της άτυχης μητέρας τριών παιδιών, Κυριακή Πακιρτζίδου, δήλωσε στο protothema.gr: «Η οικογένεια παρακολουθεί τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, δεν εγκαινιάζει διάλογο με τον κατηγορούμενο δολοφόνο της μητέρας και συζύγου της οικογένειας, αλλά δεν πρόκειται να ανεχθεί προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την οικογένεια και για την ίδια την Ντιάνα , οι οποίοι πλέον στοιχειοθετούν ποινικά αδικήματα εις βάρος του. Η κατάθεση της μητέρας της Ντιάνας σήμερα θα ξεκαθαρίσει κάποιες φαντασιώσεις που έχει ο κατηγορούμενος δήθεν για εμπλοκή συγγενικών προσώπων στην δολοφονία της Ντιάνας».

Keywords
Τυχαία Θέματα