O Blink Mike έρχεται στο Athens Comedy Festival και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματά σου!

10:24 17/5/2017 - Πηγή: iPop

O Blink Mike έρχεται στο Athens Comedy Festival και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματά σου, καθώς υπόσχεται πως κατά τη διάρκεια του δικού του stand- up show δεν θα σταματήσεις να γελάς!

Πρόκειται για το πρώτο του special στο Athens Comedy Festival

στο Gazarte, λίγο μετά το ξεκίνημά του πίσω στο 2013, όταν και αναδείχθηκε μέσα από τα open mics του Λάμπρου Φισφή και της Κατερίνας Βρανά.

Ο Blink Mike, έχοντας συμπληρώσει 4 χρόνια στην ελληνική stand-up σκηνή έμαθε να εξελίσσεται ως κωμικός, στηριζόμενος πάντοτε στη δύναμη του γέλιου και την ανατροπή της πραγματικότητας.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας και το ύφος του Blink Mike αποδεικνύονται ακόμα και απ’ το δελτίο Τύπου της εκδήλωσης, όπου ο κωμικός κάνει τη δική του παρέμβαση!

Όπα όπα φίλε! Δε χρειάζεται να το παρακάνουμε με τα τυπικά! Τα βαριέμαι και τα βαριέται κι ο κόσμος αυτά. Και γι’ αυτό δεν βαριέται το Stand-up. Λοιπόν, στα γρήγορα να σου πω ότι Η Κόρη του Θεού τα έχει όλα: τη συμβίωση του γιου με την αθάνατη Ελληνίδα μάνα , τα πρώτα άντα, τις εμπειρίες μου από το κέντρο της Αθήνας, ιστορικές ανακρίβειες και όλα αυτά μέσα από αιχμηρά αστεία. Αν η κωμωδία είναι Θεός, εγώ είμαι γόνος της. Τα υπόλοιπα σε 45 λεπτά από κοντά!

Info!

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

23:30

Εισιτήρια: 6 ευρώ (προπώληση viva) / 8 ευρώ (ταμείο Gazarte)

Gazarte – Athens Comedy Festival

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

The post O Blink Mike έρχεται στο Athens Comedy Festival και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματά σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα