Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη!

17:04 19/8/2020 - Πηγή: iPop

Είναι οριστικό! Το ζευγάρι του MasterChef θα συνεχίσει να είναι μαζί τηλεοπτικά τουλάχιστον, αφού θα πρωταγωνιστεί στην κουζίνα γνωστής εκπομπής. Σε ποια εκπομπή θα βρεθούν Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη στον Alpha; 

Πολλά είχαν ακουστεί για τον Δημήτρη και την Μαρία αφού τελείωσε τo MasterChef, αφού αρχικά είχε ακουστεί πως ίσως να συνέχιζαν στο Star. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει πλέον, αφού έκλεισαν συμφωνία με άλλο κανάλι και μάλιστα με τον Alpha.

Ήταν, βέβαια, γνωστό ότι θα τους βλέπουμε κι από τη νέα σεζόν στις τηλεοράσεις μας, αφού οι πρώην παίκτες τους MasterChef σε συνεντεύξεις τους επιβεβαίωναν την είδηση, αλλά δεν αποκάλυπταν σε ποιο πλατό θα μαγειρεύουν.

Το ζευγάρι θα παραμείνει μαζί, τουλάχιστον τηλεοπτικά, και θα βρίσκεται στην κουζίνα γνωστής εκπομπής του Alpha. Μέσα από το Instagram οι δύο πρώην παίκτες του MasterChef αποφάσισαν να μας αποκαλύψουν το πλατό στο οποίο θα βρίσκονται τη νέα σεζόν.

Σε ποια εκπομπή θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη στον Alpha; 

Οι δυο τους βρέθηκαν σήμερα στα Studio του Alpha, έβγαλαν μια φωτογραφία και έτσι έκαναν γνωστή την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Δημήτρη Μπέλλο να κάνει την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μ’ ένα Insta Story.

Οι δυο τους, λοιπόν, θα βρίσκονται στο “Happy Day” με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κάναμε το τεστ Covid-19.. και ξεκινάμε Happy Day» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Μπέλλου στο Instagram.

Η εκπομπή συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στον Alpha και θα είναι τρίωρη. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι το πρόσωπο του Alpha που καθημερινά εδώ και 6 χρόνια μάς λέει την πρώτη «καλημέρα» και σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος του Alpha και την επόμενη χρονιά θα έχει μία ανανεωμένη εκπομπή μιας και πολλά πρόσωπα από την ομάδα της έφυγαν αλλά νέα πρόσωπα μπαίνουν στην εκπομπή. Ανάμεσα σ’ αυτά θα είναι και ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, αλλά στην κουζίνα της εκπομπής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

“Καλύτερα δεν γίνεται”: «Μεταγραφές» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Το άρθρο Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα