Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκεται ο Σταύρος Βαρθαλίτης

10:26 3/9/2020 - Πηγή: iPop

Ο νικητής του MasterChef έχει δείξει ήδη πως έχει πολλή όρεξη για δουλειά, ενώ όλη η παρουσία του στον διαγωνισμό μαγειρικής απέδειξε το πείσμα του. Έτσι, λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη ότι θα τον δούμε αυτή τη σεζόν να μαγειρεύει σε τηλεοπτική εκπομπή! Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μάλιστα σ’ αυτή την εκπομπή θα συναντήσει και έναν άλλο νικητή του MasterChef. Φανταζόμαστε πως κάπου έχει πάει ήδη το μυαλό σας!

Ναι, όπως πολύ σωστά μάντεψες, ο νέος Έλληνας MasterChef έκλεισε για να βρίσκεται στη “Φωλιά των ΚουΚου” παρέα με τον Λάμπρο Βακιάρο. Ο Λάμπρος Βακιάρος όχι απλώς δεν κουνιέται

απ’ τη θέση του, καθώς εδώ και χρόνια έχει δέσει απόλυτα με την ομάδα της εκπομπής, αλλά αποκτά και μαγειρική παρέα!

Όλα αυτά σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», η οποία αποκάλυψε ότι ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι φέτος «Στη Φωλιά των Κου Κου» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Το εάν θα γίνεται εναλλαγή των δύο σεφ ή εάν θα είναι πάντα παρέα είναι κάτι που ακόμα δεν το γνωρίζουμε αλλά περιμένουμε να μάθουμε μόλις ξεκινήσει η εκπομπή και γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι Σταύρος Βαρθαλίτης και Λάμπρος Βακιάρος θα κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο, θα παρουσιάσουν εξαιρετικές συνταγές με νέες γεύσεις και φυσικά περιμένουμε με αγωνία να δούμε τα πειράγματα ανάμεσα στα μέλη της εκπομπής! Κανείς δεν ξεχνάει το χιούμορ του Σταύρου, άλλωστε, ο οποίος μας χάρισε πολλές αστείες στιγμές στο MasterChef με τον θείο Λεωνίδα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου κι αυτά τα νέα για το ζευγάρι του MasterChef:

Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκονται Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη!

Photo: Instagram account/ @stavrosvarthalitis

Το άρθρο Είναι επίσημο! Σ’ αυτή την εκπομπή θα βρίσκεται ο Σταύρος Βαρθαλίτης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα