Έγινε η πρώτη συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για απαγόρευση της εισόδου του Τραμπ στην χώρα

23:31 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Έγινε σήμερα, Δευτέρα, η πρώτη συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο σχετικά με το ζήτημα που έχει τεθεί για απαγόρευση της εισόδου του Ντόναλντ Τραμπ στην χώρα.

Η απόφαση ελήφθη αφού συγκεντρώθηκαν συνολικά 500.000 υπογραφές από πολίτες, οι οποίοι αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο στις προκλητικές δηλώσεις του υποψήφιου με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Αυτό που ώθησε τους Βρετανούς να υπογράψουν είναι τόσο οι δηλώσεις του Τραμπ για την απαγόρευση Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, όσο και

οι κατηγορίες του ιδίου ότι το Λονδίνο είναι κέντρο Ισλαμιστών εξτρεμιστών.

Η συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο διήρκεσε 3 ώρες και έληξε χωρίς να γίνει ψηφοφορία, αν και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος της Βουλής φαίνεται να τάσσεται κατά της απαγόρευσης της εισόδου, παρά την πλήρη αντίθεσή του με τις απόψεις και τις θέσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

Σημειώνεται πως δεν έλειψαν και τα κοσμητικά επίθετα για τον Τραμπ κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όπως «γελοίος», «βλάκας» ή «δημαγωγός».

Τέλος, να τονίσουμε πως μόνον η Τερέζα Μέι (ΥΠΕΣ) έχει την δυνατότητα να δώσει την εντολή για απαγόρευση της εισόδου στη χώρα, ενώ ο πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, δεν είναι υπέρ της απαγόρευσης.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει πως εάν η Βρετανία ψηφίσει υπέρ της απαγόρευσης εισόδου του στη χώρα, τότε δεν θα προχωρήσει στις προγραμματισμένες του επενδύσεις ύψους 700 εκατ. στερλίνων σε γήπεδα του γκολφ στην Σκωτία.

The post Έγινε η πρώτη συζήτηση στο Βρετανικό Κοινοβούλιο για απαγόρευση της εισόδου του Τραμπ στην χώρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα