Για την συνάντησή του με τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής κατέθεσε ο Α. Κούγιας

22:24 18/1/2016 - Πηγή: iPop

Κατάθεση έδωσε την Δευτέρα στην Λάρισα ο Αλέξης Κούγιας για την περίφημη συνάντησή του με τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής, ο οποίος σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του κι απήγαγε το 4χρονο παιδί τους.

Ο Αλέξης Κούγιας όπως δηλώνει, συνάντηση τον άνδρα 8 Ιανουαρίου, δηλαδή τρεις μέρες έπειτα από την τραγωδία.

Ο ανακριτής έδωσε εντολή για κατάθεση του δικηγόρου, ενώ σημειώνεται πως ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστή τη συνάντησή του με τον 35χρονο αρκετές

μέρες μετά.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής ήρθαν σε επαφή με τον ανακριτή και ζήτησαν την κατάθεση του δικηγόρου, όπως επίσης και να αρθεί το απόρρητο για το τηλέφωνό του, προκειμένου να γίνει έλεγχος των κλήσεων.

Τελικά η κατάθεση δόθηκε στην Λάρισα, όπου βρισκόταν ο δικηγόρος για μια δίκη.

Ο κ. Κούγιας μίλησε και πάλι για την συνάντησή του με τον 35χρονο άνδρα και είπε πως έγινε μετά από κλήση που δέχτηκε με απόκρυψη αριθμού.

Τελικά, όταν συναντήθηκα ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να είπε στον συζυγοκτόνο πως θα τον αναλάβει ακόμα και δωρεάν, αρκεί να επιστρέψει άμεσα στο παιδί, όμως ο 35χρονος δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του.

Οι έρευνες συνεχίζονται στην Δυτική Αττική, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ η κατάθεσή του ελέγχεται από τον ανακριτή.

The post Για την συνάντησή του με τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής κατέθεσε ο Α. Κούγιας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα