Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος των talk show Larry King

16:03 23/1/2021 - Πηγή: iPop

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός παρουσιαστής Larry King σε ηλικία 87 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον κορονοϊό. Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Larry King ήταν 87 ετών και στα 63 χρόνια της καριέρας του στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση είχε κάνει 30.000 συνεντεύξεις και ήταν ένας από τους θρύλους των media στις ΗΠΑ και όχι μόνο,

μετρώντας σημαντικές επιτυχίες, βραβεία και αναγνώριση. Παρουσίασε επί 25 χρόνια την εκπομπή «Larry King Live» στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η ανακοίνωση πως ο Larry King έφυγε από τη ζωή έγινε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες, στο Λος Άντζελες.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η εταιρία Ora Media, με ανακοίνωσή της, στην οποία ανέφερε: «Με βαθιά θλίψη, η Ora Media ανακοινώνει τον θλιβερό θάνατο του συνιδρυτή και φίλου, Λάρι Κινγκ. Για 63 χρόνια και σε όλα τα ραδιοφωνικά, τηλεοπτικά και ψηφιακά ΜΜΕ υπάρχουν ίσως χιλιάδες συνεντεύξεις, βραβεία και παγκόσμια αναγνώριση ως απόδειξη του μοναδικού ταλέντο του ως παρουσιαστής».

Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αυτό το μήνα το CNNi είχε δημοσιεύσει πως ο παρουσιαστής είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη, αφού στο παρελθόν ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα και διαβήτη. Τελικά κατέληξε από τις επιπλοκές του κορονοϊού, αφού το τελευταίο 20ήμερο ήταν κλινήρης, αλλά ούτε η σύζυγος του, ούτε οι δύο γιοι του μπορούσαν να τον επισκεφθούν. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής είχε χάσει και δύο από τα παιδιά του.

pic.twitter.com/x0Hl0X6vqU

Larry King (@kingsthings) January 23, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος των talk show Larry King εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα