Η χιονισμένη Αράχωβα από ψηλά θα σε μαγέψει! (Video)

13:32 23/1/2021 - Πηγή: iPop

H αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα χειμερινά σπορ έχει ξεκινήσει. Η χιονισμένη Αράχωβα μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι μέσω video -για την ώρα- που ετοίμασε η φανταστική ομάδα των Up Drones, που όλο αυτό το διάστημα του lockdown φροντίζει να μας δείχνει εικόνες που μας γαληνεύουν την ψυχή!

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, και αν όλα εξακολουθήσουν

να κυλούν ομαλά, σε λίγες μέρες αναμένεται τα χιονοδρομικά κέντρα να ανοίξουν για πρώτη φορά φέτος τις πύλες τους και να υποδεχτούν τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Και αν το Σκι και το Σνόουμπορντ είναι οι βασιλιάδες των χειμερινών αυτών σπορ, η βασίλισσα του χιονιού αλλά και της χειμερινής διασκέδασης ήταν είναι και θα είναι η κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Κάποιοι μάλιστα δεν διστάζουν να την αποκαλούν και Μύκονο του Xειμώνα.

Από το Όσλο μέχρι τις γαλλικές Άλπεις, τα χιονισμένα τοπία δημιουργούν το πιο ονειρικό σκηνικό που έχουμε δει φέτος το Χειμώνα!

Aκόμα, όμως, κι αν δεν ανήκεις σε εκείνους που αγαπούν τα τόσο κοσμοπολίτικα μέρη, η Αράχωβα αποτελεί έναν προορισμό μοναδικής ομορφιάς και είναι ακόμα πιο μαγική όταν είναι χιονισμένη!

Η ομάδα Up Stories βρέθηκε στην Αράχωβα και πιο συγκεκριμένα στην χιονισμένη Αράχωβα από τον πρόσφατο χιονιά που την έπληξε και κατέγραψε μαγικές εικόνες που μοιράζετε μαζί σας.

Η χιονισμένη Αράχωβα από ψηλά:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η χιονισμένη Αράχωβα από ψηλά θα σε μαγέψει! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα