Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό… Τέσσερα μοντέλα διεκδικούν τον τίτλο του GNTM! Πώς θα γίνει η ψηφοφορία στον τελικό;

11:46 15/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο ημιτελικός του GNTM 3 είναι γεγονός και τα 5 top μοντέλα του διαγωνισμού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Τι έγινε στην δοκιμασία αποχώρησης;

Ένα κορίτσι και τέσσερα αγόρια έχουν ριχτεί στη “μάχη” του ημιτελικού, όμως πολλοί θεωρούν την Παρασκευή outsider και πιστεύουν πως δεν αξίζει να βρίσκεται μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό. Ένας από αυτούς είναι ο Αιμιλιάνο, ο οποίος λέει συχνά πως το κορίτσι αυτό δεν αξίζει να βρίσκεται ακόμα στο GNTM 3.

Ο ημιτελικός του GNTM 3 έφερε και το Christmas mood στο σπίτι του διαγωνισμού. Ο coach των μοντέλων, Γιώργος Καράβας, έγινε για λίγο ένας εναλλακτικός Άγιος Βασίλης κι έφερε χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολλά δώρα στα νεαρά μοντέλα. Στόλισαν όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο και συζήτησαν με τον coach.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας ζήτησε από τους παίκτες να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές τους στο παιχνίδι, τις πιο αστείες αλλά και τις αποχωρήσεις που τους στοίχισαν συναισθηματικά. Ο Αιμιλιάνο, απαντώντας στην τελευταία ερώτηση, αναφέρθηκε στην Μαριαγάπη.

«Σαν άντρας προς άντρας… ερωτεύτηκες με τη Μαριαγάπη;» τον ρώτησε ο Γιώργος Καράβας, με το νεαρό μοντέλο να απαντάει ξεκάθαρα «Το αν έχω ερωτευτεί μαζί της ή όχι είναι μια μεγάλη λέξη, κάτι το οποίο θέλω να το δω κι έξω, να το τεστάρω έξω γιατί θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, αλλά μπορώ να πω ότι εν μέρει ναι».

Μιλώντας στην κάμερα, ο Ηρακλής σχολίασε ότι χαίρεται για τον φίλο του, αφού του εξομολογήθηκε ότι πρώτη φορά αισθάνεται έτσι.

Οι μεγάλες αλλαγές που θα δούμε φέτος στον τελικό του GNTM

Η πεντάδα του ημιτελικού ήρθε αντιμέτωπη με τη δοκιμασία που καθόρισε και τα τέσσερα μοντέλα που θα βρίσκονται στον τελικό. Σε αυτήν πρωταγωνίστησαν τα στοιχεία της περιπέτειας και της δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώθηκαν σε «fashion υπερκατασκόπους». Έπρεπε, λοιπόν, για λίγο να γίνουν πράκτορες – μοντέλα σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της γνωστής φωτογράφου Ιωάννας Τζετζούμη, αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο Ανδρέας, έχοντας την καλύτερη λήψη στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε το προνόμιο να πάρει το advantage ή να μοιράσει το disadvantage. Το νεαρό μοντέλο επέλεξε να μη δώσει το disadvantage του περιορισμένου χρόνου σε κανέναν από τους τέσσερις συμπαίκτες του, ενώ χρησιμοποίησε το advantage για τον εαυτό του. Έτσι, μπορούσε να δει τις λήψεις του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας και να διορθώσει τα όποια λάθη του.

Ποιος δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό του GNTM 3;

Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε στα μοντέλα όλοι είχαν πολύ καλές λήψεις και κανείς τους δεν έκανε κάποιο λάθος. «Ήσασταν καταπληκτικοί. Υπήρχε μια σκέψη σήμερα να μη φύγει κανείς, όμως επειδή έχει γίνει μια φορά, σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού δεν μπορούμε να το επαναλάβουμε γιατί πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή παιδιά… Πρέπει να πάμε στον τελικό, να πέσουν αυτά τα κομφετί από το ταβάνι» είπε χαρακτηριστικά.

Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πρώτοι πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ο Αιμιλιάνο και η Παρασκευή, ενώ τους ακολούθησε και ο Ηρακλής.

Στη δυάδα προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Ανδρέας και ο Έντουαρτ με τον τελευταίο να αποχωρεί τελικά από τον διαγωνισμό λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

«Το ότι μείνατε τελευταίοι δε σημαίνει ότι είχατε τις χειρότερες φωτογραφίες γιατί όλοι σας τα κάνατε τέλεια. Δεν υπάρχουν χειρότερες φωτογραφίες. Έτσι αποφασίσαμε να δούμε τις φωτογραφίες σας αισθητικά. Είστε μοντελάρες, είστε κούκλοι, έχετε όλο το μέλλον μπροστά σας. Ένας όμως μόνο θα βρεθεί στον τελικό του GNTM και αυτός είναι… ο Ανδρέας! Έντουαρντ, συγχαρητήρια είσαι μαχητής μεγάλος! Είσαι πάρα πολύ κούκλος και πάρα πολύ καλός και πολύ εντάξει παιδί! Πήγαινε να δεις τι σε περιμένει έξω και έλα να μου πεις!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Τι είπε ο ίδιος on camera;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Δες το trailer του μεγάλου τελικού:

Πώς θα γίνει η ψηφοφορία στον τελικό του GNTM 3;

Η βαθμολογία των τεσσάρων κριτών θα είναι από το 1 έως το 10, θα δοθεί στο πλατό για την πρώτη φωτογράφιση ανά παίκτη και θα βγει ένα άθροισμα. Στη συνέχεια θα μεταδοθεί live η ανακοίνωση της δεύτερης βαθμολογίας των κριτών από τη δεύτερη φωτογράφιση. Από το άθροισμα των δυο δοκιμασιών θα βγει μία βαθμολογία για τον κάθε παίκτη. Τότε, η ανάδειξη του νικητή θα περάσει στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο θα ψηφίσει ποιον προτιμά να κερδίσει στον διαγωνισμό!

Να θυμίσουμε πως η πρώτη δοκιμασία του τελικού είναι ένα catwalk, από το οποίο θα έχουμε μία αποχώρηση.

Ποιος ή ποια θα στεφθεί ‘’Greece’s Next Top Model 2020’’; Υπομονή μέχρι το βράδυ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό… Τέσσερα μοντέλα διεκδικούν τον τίτλο του GNTM! Πώς θα γίνει η ψηφοφορία στον τελικό; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα