Μια αλλιώτικη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα βγαλμένη από ταινία

11:05 15/12/2020 - Πηγή: iPop

Μια διαφορετική φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα πραγματοποιήθηκε φέτος, εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ο Δήμος Αθηναίων επέλεξε φέτος έναν διαφορετικό τρόπο για να μοιραστεί με όλους τη φωταγώγηση του δέντρου της πλατείας Συντάγματος. Μέσα από μια μικρή ταινία που διηγείται μια Αθηναϊκή χριστουγεννιάτικη ιστορία για τους πραγματικούς ήρωες του Δήμου, έρχονται στο φως όσα δεν είχαμε ποτέ μέχρι τώρα την ευκαιρία

να δούμε, για μια από τις πιο γιορτινές παραδόσεις της πόλης, σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο της απομακρυσμένης καθημερινότητάς μας.

Μπορεί το αποτέλεσμα του δέντρου που βλέπουμε κάθε χρόνο να είναι πολύ όμορφο, όμως πίσω από αυτό κρύβονται άνθρωποι που δεν γνωρίσαμε ποτέ. Φέτος είναι η ευκαιρία. Ο Δήμος Αθηναίων, λοιπόν, μας δείχνει για πρώτη φορά εκείνους τους ήρωες που ασχολούνται επί χρόνια με τον στολισμό και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα.

Πρωταγωνιστής της μικρής ταινίας ο Διονύσης Νικολάου. Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός και ο παλαιότερος εργαζόμενος του Δήμου, που όπως βλέπουμε μέσα από το βίντεο, δίνει φως στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χρήστος Τεντόμας (@christentomas)

«Φέτος ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει το μεγάλο ευχαριστώ που οφείλει στους ανθρώπους του» τονίζει στο μήνυμα του με αφορμή την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «Τους αφανείς ήρωες, που ακούραστα παραμένουν στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά κάθε μέρα, βάζοντας πλάτη για να «σπάει» η σκοτεινιά της εποχής για τους κατοίκους αυτής της πόλης. Φέτος τα φώτα σ’ αυτούς που πραγματικά δίνουν φως στη ζωή μας. Καλά Χριστούγεννα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek City Times (@greekcitytimes)

Δες το βίντεο με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μια αλλιώτικη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα βγαλμένη από ταινία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα